PRAVA TEMPERATURA – GARANCIJA USPJEHA

dometic_transportHladno je mnogoznačna riječ.Odnosi se na temperature od -18 do + 40*C u odnosu na vanjsku temperaturu i onoga što se prevozi. Ali za bilo koji proizvod, primjenjuje se slijedeće:

Ispravno skladištenje na konstantnoj temperaturi ključ je uspjeha.

Vi znate koja je prava temperatura za vaš proizvod, a DOMETIC izradi pravi hladnjak za vas.

Tvornički postavljena temperatura i održavana sa maksimalnim odstupanjem od 2*C ili čak preciznije ukoliko je potrebno.Možemo postaviti dvije fiksne temperature ili jednostavno prepustiti vama da odaberete temperaturu ili čak integrirati grijanje sa tri kontrolne točke kao dodatnu predostrožnost.

Trebate specifičnost, evo primjera:

Transport hrane

sigurno pohranjeni u hladnjaku na točno određenoj temperaturi, tvornički postavljenoj na zadanu vrijednost

Transport ljekova

“Hladni lanac“ je vruća tema i obuhvaća put temperaturno osjetljivih lijekova od proizvođača do krajnjeg korisnika.Upravljanje lancem su sve mjere koje je potrebno poduzeti u distribucijskom lancu radi smanjenja nepovoljnog utjecaja okoline na kvalitetu,učinkovitost i sigurnost lijeka. Bilo da se radi o tvornički postavljenoj temperatur ili mogućnost da sami izaberete fiksnu temperaturu, pohranite podatke o temperaturi prilikom transporta ili sanmi ispišete izvještaj ,mi vam nudimo sva navedena riješenja.

Transport uzoraka tkiva

transport u kontroliranim uvjetima bez fluktuacije temperature sa pohranom podataka i jednostavnim prebacivanjem podataka na računalo za daljnu analizu i pohranu.Ili digitalno praćenje temperature tijekom samog transporta na izdvojenom zaslonu u vašoj kabini.

Sve ove nadogradnje su dostupne za naše prijenosne hladnjake bilo da se radi o kompresorskim ili termoelektričnim hladnjacima.

Profesionalni izbor za prave profesionalce.

Kategorije proizvoda