Početna/Dessalator
 • Jednostavno i intuitivno upravljanje sa vizualnim i audio povratnim informacijama

  Jednostavno i intuitivno upravljanje sa vizualnim i audio povratnim informacijama
 • Poptupno nova osobina Dessalator desalinizatora je integracija u NavyBus sistem.NavyBus je otvorena bus tehnologija za povezivanje,kontrolu i nadzor sistema.NavyBus je razvila kompanija Navylec,vodeći specijalist za elektroničke sisteme u automobilskoj i zrakoplovnoj industriji i specijalist za revolucionarne električne instalacije za plovila.

  Poptupno nova osobina Dessalator desalinizatora je integracija u NavyBus sistem.NavyBus je otvorena bus tehnologija za povezivanje,kontrolu i nadzor sistema.NavyBus je razvila kompanija Navylec,vodeći specijalist za elektroničke sisteme u automobilskoj i zrakoplovnoj industriji i specijalist za revolucionarne električne instalacije za plovila.
 • Popularni PRO desalinizatori su evoluirali u PRO-Auto desalinizatore i dok su generalno identični jedan drugom,korisnici PRO-Auto desalinizatora cijene ga i hvale zbog jednostavnog i ugodnog upravljanja.

  Popularni PRO desalinizatori su evoluirali u PRO-Auto desalinizatore i dok su generalno identični jedan drugom,korisnici PRO-Auto desalinizatora cijene ga i hvale zbog jednostavnog i ugodnog upravljanja.
 • Na većim jahtama,motornjacima,manjim komercijalnim plovilima ili super jahtama,zahtjevi za svježom vodom mogu biti poprilično veliki,pa je ponekad potrebno da desalinizator radi neprekidno 24/7.

  Na većim jahtama,motornjacima,manjim komercijalnim plovilima ili super jahtama,zahtjevi za svježom vodom mogu biti poprilično veliki,pa je ponekad potrebno da desalinizator radi neprekidno 24/7.
 • DC Freedom desalinizator je idealno riješenje za plovila kojima je alternator jedini izvor napajanja ili je kapacitet generator ograničen.Kompaktanog dizajna,malih dimezija i modularan savršeno će se uklopiti u sva plovila gdje je svaki centimetar prostora dragocijen.

  DC Freedom desalinizator je idealno riješenje za plovila kojima je alternator jedini izvor napajanja ili je kapacitet generator ograničen.Kompaktanog dizajna,malih dimezija i modularan savršeno će se uklopiti u sva plovila gdje je svaki centimetar prostora dragocijen.
 • Patentirani DUO desalinizatori su prvi i jedini dualni desalinizatori na svijetu,što ih čini najpametnijim i najsvestranijim desalinizatorom na tržištu.DUO desalinizatori su opremljeni sa dva odvojena motora:

  Patentirani DUO desalinizatori su prvi i jedini dualni desalinizatori na svijetu,što ih čini najpametnijim i najsvestranijim desalinizatorom na tržištu.DUO desalinizatori su opremljeni sa dva odvojena motora:
 • AC CRUISE 230/120V desalinizatori proizvode do 100L/H i često su prvi izbor za plovila koja imaju generator.Dizajn je modularan i kompaktan,što ga čini izvrsnim izborom za manja plovila od 10-15mt,gdhe je prostor za ugradnju limitiran.

  AC CRUISE 230/120V desalinizatori proizvode do 100L/H i često su prvi izbor za plovila koja imaju generator.Dizajn je modularan i kompaktan,što ga čini izvrsnim izborom za manja plovila od 10-15mt,gdhe je prostor za ugradnju limitiran.