Planiranje plovidbe uz luksuz iz U-Line

Što pokreće Vaš brod? Pretpostavljamo stil i potreba za uživanjem. Da ne spominjemo vrhunsku izradu i pažnja na detalje. Oni s nosom za nautiku očekuju najbolje od svega i U-Line Marine ne pruža ništa manje od toga. Marine Crescent serija ledomata odlikuje se trajnošću i estetikom, kao i sa iznimnom proizvodnjom leda, te kapacitetom hlađenja za uporabu iznad i ispod palube. Otpornost na koroziju, šarke od nehrđajućeg čelika i zatvarači na vratima i kabinetu otporni na UV zrake, dovode do savršene kombinacije – maksimalna udobnost, izdržljivost i moderan dizajn.

Otvori opis

S Marine potpisom

Kao programer i proizvođač prvog ugradbenog ledomata u svijetu, U-Line je prepoznatljiv po čistim linijama i nenametljivoj eleganciji. Potpis Marine linije označava dugotrajnost, dobar dizajn, kao i iznimnu proizvodnju leda, te kapacitet hlađenja za upotrebu iznad i ispod palube.

Energetski zahtjevi

Svi proizvodi su dostupni u naponu od 110/115V, 60Hz. Kao opcija nudi se rad na 50/60Hz naponu od 220/230V što je navedeno na određenim proizvodima.

Svaki model od U-Line promovira maksimalnu udobnost i minimalnu opstrukciju vidika kojih ima na pretek na otvorenom moru. U-Line se ne zaustavlja na eksterijerima. Nudi posebne modele za zatvorene prostore kao što su kuhinje i saloni.

Više detalja o pojedinom modelu možete pronaći ispod.

Kategorije proizvoda