„Cruisair brend – revolucionarni izumi za brodske klimatizacijske sustave.“

Cruisair brend slikaCruisar brend je osnovan 1959. godine, a dio je DOMETIC grupacije od 2003. godine.

Cruisair-ova strast za inženjeringom i inovacijama predvodile su brojne važne inovacije u marine klimatizacijskim sustavima i tehnologijama. Cruisair je bio predvodnik sa svojim reverzno-ciklusnim toplinskim pumpama s automatskim prekidačem za grijanje/hlađenje, prvim punjačem za brodske baterije s automatskom zaštitom baterija od prekomjernog punjenja, upravljanja klimatizacijskih sustava putem računala, prvo rutinsko automatsko odvlaživanje nenadziranih brodova, tempered-water sustavi za veće jahte i brojne druge inovacije.

Jere Crews, osnivač Cruisair brend-a rekao je: ”Prije 50 godina jedan od najvećih izazova bio je razviti tehnologiju koja može preživjeti surovo morsko okruženje te upotpuniti i druge instalacije sustava. Od tada, tehnologija je daleko napredovala, do te mjere da bi malo vlasnika razmišljalo o odlasku na more bez ugrađenog klimatizacijskog sustava.”

Cruisair brend vrijednosti su: izvrsnost u inženjeringu, stalne inovacije i potpuna predanost ispunjavanju korisničkih potreba.

Korisnička podrška je osigurana putem najveće svjetski certificirane mreže distributera za marine klimatizacijske sustave. Brojni distributeri i serviseri širom svijeta su jedan od razloga lojalnosti Cruisair brandu.

Cruisair brend pronađite ovdje.