Lenco električni trim tabovi

Trim tabovi (flapsovi) čine ključnu razliku u načinu kako se Vaš brod ponaša na vodi i plovi. Oni nisu obavezni, ali bi trebali biti standardna oprema. Lenco trim tabovi čine vožnju brodom sigurnijom, mekšom i bržom, bilo da se radi manjem brodu ili mega jahti. Lencov dizajn “beskrajnog vijka” je pouzdaniji, tri puta snažniji i odlikuje ga trenutačni odziv, što ga čini jednostavnim za korištenjem uspoređujući ga sa tipičnim hidrauličnim verzijama. Dodatna prednost je rad bez ulja što pokazuje našu brigu za okoliš.

Otvori opis

choose_between_standard_or_edge_mount_4a52db19936a8f01e57955e8722968feTvornica LENCO MARINE

Ovdje u Lenco Marine, „Činimo najbolje brodove još boljima“ je više od slogana. To su riječi koje su nit vodilja još od 1986.godine. Naš proizvodni pogon u Stuartu, Florida, je dom industriji vodećih inovativnih trim tab tehnologija. To nam omogućuje proizvodnju najkvalitetnijih mogućih proizvoda, osiguravajući godine u kojima nije potrebna briga vlasnika diljem svijeta oko servisiranja Lenco proizvoda. Svaki električni trim tab (flaps) je izrezan i oblikovan korištenjem napredne tehnologije preciznog rezanja uz pomoć lasera – iznova i iznova. Lencov unutarnji odjel za dizajn i inženjerstvo pruža opsežne mogućnosti u istraživanju i razvoju. Naša predanost kvaliteti i pažnja na detalje, daje svakom članu Lenco osoblja za pravo reći: „Činimo najbolje brodove još boljima“.

Kako zapravo rade trim-ploče?

Trim-ploče u biti rade na vrlo jednostavnom principu usmjeravanja fluida. Kako se trim-ploča usmjeri prema dolje tako na nju djeluju čestice fluida, odnosno zraka ili vode. Što je nagib veći veća je površina na koju djeluju, a kako je riječ o fluidu bitan je i, recimo to tako, broj čestica koje djeluju na površinu, a taj broj čestica koje se susreću s površinom flapsova je to veći što je veća brzina kojom one pritječu, pa tako raste i sila kojom djeluju na površinu s kojom su u kontaktu. U to se možete uvjeriti i vrlo jednostavnim pokusom. Sljedeći puta kada se budete vozili u automobilu otvorite prozor i stavite ruku ispruženog dlana paralelno s cestom. Sila će biti neutralna. Nakosite li ruku dlanom u smjeru vožnje osjetit ćete veći otpor. Kako brzina bude rasla tako će rasti i otpor, pa će na kraju pri većim brzinama ruka čak i odmarati na struji zraka.

Proizvodi

 • LENCO Bennett retrofit kit je dizajniran za direktnu zamjenu Bennett hidrauličinih HPU setova koji se koriste 4-ring standard aktuatorima.

 • Dizajnirani za brodsku primjenu, gdje je poželjno montirati aktuator niže visine. Nosači aktuatora na pratećem rubu lopatice (ploče) daju za ½ “(1,3 cm) manju visinu montaže na 9” (22,9 cm) dugim lopaticama i 3 “(7,6 cm) manju visinu montaže na 12” (30.5 cm) dugim lopaticama. Svi rubovi su okrenuti prema gore za dodatnu snagu i stil. Za brodove dužine između 14 “(4,3 m) i 36” (11 m).

 • Lenco Electric Extreme Duty Performance Trim Tab su opremljeni električnim aktuatorima za precizno upravljanje. Potpuno su uronjivi sa plug & play Deutsch konektorima.

 • Lenco Electric Heavy Duty Polished Blade Trim Tab su opremljeni električnim aktuatorima za precizno upravljanje. Potpuno su potopni i dolaze sa plug & play Deutsch konektorima.

 • Lenco HP Single & Dual Actuator Electric Trim Tab dolaze sa elektropoliranim pločama od nehrđajučeg čelika AISI304 i cink protektorom. Električni aktuatori sa trenutnim odzivom za preciznu kontrolu.Svi elementi imaju plag&play konektore i potpuno su uronjivi.

 • Lenco Limited Space Trim Tab Kits su idealni za brodove koji imaju krmene platforme i/ili stepenice.Mogu se montirati na krmena zrcala sa ograničenom površinom za montažu.Ploče su polirani AISI304 nehrđajuči čelik sa presavijenim prednjim rubom i 1/8“ promjerom svornjaka.Električni aktuatori sa trenutnim odzivom za preciznu kontrolu.Svi elementi imaju plag&play konektore i potpuno su uronjivi.

 • 12“ ploče i 12V aktuatori

  Lenco Electric Standard Mount Trim Tab Kits omogućavaju vašem plovilu mirnu,bržu i sigurniju plovidbu,bilo da se radi o maloj brodici ili velikoj jahti.LENCO dizajn kugličnog vijka je pouzdaniji, tri puta snažniji i ima trenutačni odziv na komandu, što ih čini vrlo jednostavnim i primjerenim za prosječnog korisnika u odnosu na tipične hidraulične trim ploče.

 • Unaprijeđene elektro-polirane trim ploče sa ¼“ svornjakom čine ove Standard Performance Trim Tab Kits jednu stepenicu kvalitetnijim od bazičnog Standard Mount Kit-a.

 • LENCO Električni Super Strong Trim Tab Kits su dizajnirani za sportsko-ribolovna plovila, brza plovila i velika komercijalna plovila.Visokopolirane ploče od nehrđajučeg čelika sa kompletnim setom za montažu od nehrđajućeg čelika će izdržati većinu vrlo zahtjevnih i rigoroznih uvjeta.Bez prskanja ili izmaglice kad se montiraju u ugradne džepove.