Novi MasterFlush wc-i s tihim ispiranjem morskom vodom

Brodski sanitarni stručnjak – Dometic, uvodi dva nova MasterFlush maceratorska wc sistema na morsku vodu, s odvojenom pumpom, kako bi se osigurao osobito tihi rad. Za vlasnike plovila i proizvođače koji zahtijevaju ispiranje wc-a slanom ili morskom vodom, Dometic električni maceratorski wc-i pružaju udobnost i higijenu kao kod kuće, te su idealni za one s ograničenim prostorom.

Otvori opis

Novi modeli na morsku vodu MasterFlush 7165 i MasterFlush 8165 sadrže vanjsku pumpu za vodu, pružajući svo potrebno strujanje za čišćenje školjki pri svakom ispiranju. Moćne performanse pumpe (18 l/min) omogućuje postavljanje dalje od školjke kako bi se pripomoglo u neometanju bukom u životnom prostoru broda. Pumpa radi 12V DC.

MasterFlush 7165 i MasterFlush 8165 wc-i i odvojeni sustav pumpe za vodu dolazi zajedno s rešetkom na dovodu vode kako bi se spriječio prolazak nečistoća iz morske vode u wc-e, nekoliko spojnica za različita povezivanja. MasterFlush 7165 maceratorski wc s odvojenom pumpom dizajniran je s prostorno štedljivom značajkom 360° ORBIT, što znači da baza može biti postavljena pod bilo kojem kutom u odnosu na školjku kako bi se izbjegli npr. zidovi ili kako bi se prilagodilo različitim uređenjima kupaonica. Stoga je savršen izbor za one koji imaju jako malo prostora. Nudeći iste značajke kao i nagrađivana MasterFlush 7100 serija, MF 7165 ima veću, dublju posudu koja pruža najveću moguću udobnost kod brodskih wc-a.

Kategorije proizvoda