Opcije hlađenja po mjeri

Tamo gdje standardne jedinice ne stanu, mora se napraviti prostora za hladnjak po mjeri – lagani zadatak za WAECO ColdMachine rashladne jedinice. Isporučuju se s prethodno napunjeni rashladnim sredstvom i spojkama savršenim za samostalnu instalaciju. Dostupne su tri različite serije pogodne za sve aplikacije. WAECO ColdMachine rashladne jedinice pokreću kompresori. Oni su snažni, ekonomični i iznimno tihi u radu, nisu osjetljivi na nagibe, te su spremni za spajanje na 12/24V DC. Svaka serija dolazi s komplementarnim isparivačima koji su dizajnirani da odgovaraju performansama kompresora.

Otvori opis

cu-55Kompresori s kontrolom brzine rada

Svaki sustav hlađenja sadrži kompresor, kondenzator i isparivač. Kako bi se osiguralo učinkovito djelovanje, tri ključne komponente moraju biti savršeno koordinirane. WAECO asortiman nudi različite kondenzatore i isparivače za optimalne konfiguracije. WAECO isključivo koristi kompresore sa prilagodljivom brzinom rada. Kompresori značajno doprinose vrhunskoj učinkovitosti WAECO sustavima hlađenja – uz navedene čimbenike:

  • Brzina kompresora prilagođava se upravo na zahtjeve u izvedbi ostalih komponenti sustava (isparivač i kondenzator)
  • Oba tipa kompresora mogu se isporučiti s pločom i isparivačima različitih oblika i veličina. Ovime se osigurava ispravna opremljenost svakog oblika spremišta/hladnjaka. Također se osigurava optimalna upotreba performansi kompresora.
  • Dinamički ventilirani ili vodom hlađene kondenzatorske jedinice jamče potrebnu toplinu difuzije.

Savršeno za „Uradi sam“ ugrađivanje!

Kategorije proizvoda