Ugradbeni hladnjaci

Volite putovati sa stilom? DOMETIC u svojoj ponudi ima ugradbene hladnjake visoke kvalitete završne izvedbe i s vrhunsko opremljenim interijerima, što ih čini zaista impresivnima. Opremljeni visokotehnološkim kompresorima, dokazani hladnjaci iz CoolMatic serije pružaju iznimno intenzivno i dugotrajno hlađenje kod mobilne aplikacije. Pouzdani su pri radu na kosini i visokim vanjskim temperaturama. Različiti modeli iz WAECO CoolMatic serije hladnjaka udovoljavaju svim potrebama jednog brodskog ili kamperskog hladnjaka. Postoji odgovarajući hladnjak za svaku veličinu vozila ili plovila. Gozba za Vaše oči.

Donosimo Vam zbirku mogućih rješenja koja će udovoljiti svim potrebama – kompaktni, srednjih veličina hladnjaci ladičari (CD 20/CD 30), hladnjaci s punjenjem odozgo (CB 36/CB 40) koji koriste raspoloživu dubinu i ili premium hladnjaci (CRX). Ako ste u potrazi za pametnim rješenjem kako hladiti piće i imati ga na dohvat ruke, pogledajte novi hladnjak/držač za boce!

Otvori opis

coolmatic-crx-50-openRješenja po mjeri

CoolMatic CRX serija ugradbenih hladnjaka dolazi u visokokvalitetnoj izvedbi od nehrđajućeg čelika (eng. stainless steel) ili u chrome verziji. Različite mogućnosti interijera i pametni elektronički sustav koji kontrolira brzinu kompresora osigurava uštedu energije i do 25%.Super kompaktni uređaji pretvaraju svaki kutak u korisni skladišni prostor. Opremljeni s visokotehnološkim kompresorima koji pružaju učinkovito hlađenje bez obzira na vanjske temperature i nagib. Vrlo su ekonomični, tihi i imaju mogućnost solarnog rada.

Ušteda prostora i praktičan dizajn

Sve je opremljeno na brodu, no nema dovoljno prostora za hladnjak? Provjerite CoolMatic CD 20/ CD 30 ugradbene hladnjake ladičare. Uklapaju se u već postojeće unutarnje i vanjske prostore za pohranu i savršeni su za flybridge. Dostupni su u crnoj, bijeloj i stainless steel verziji.

cd30s_9105330147_p401

Hladnjak ladičar CoolMatic CRD 50 pruža Vam 38,5L dobro organiziranog prostora za hlađenje. Nosači drže boce sigurno na mjestu, dok se ledenica može izvaditi kako bi se stvorio dodatan prostor za hlađenje namirnica.

Hladnjaci sa punjenjem odozgo

Ovi hladnjaci koriste dubinu prostora. CoolMatic CB 36 / CB 40 pružaju 36 i 40 litara skladišnog kapaciteta za Vaše potrebe. Tamo gdje je prostor ograničen, kompresor se može odvojiti i postaviti na 1,5m udaljenosti od jedinice. Novi držač / hladnjak za piće, održava piće hladnim i na dohvat ruke. Praktičan držač boce se ugrađuje u razini s radnom pločom za lakši pristup.

Prvorazredni materijali, blistava površina i elegantna Cool Blue unutarnja rasvjeta dio su elegantnog dizajna hladnjaka. WAECO CoolMatic ugradbeni hladnjaci koriste se na brodovima, jahtama, kamp prikolicama i kamionima… zapravo svugdje gdje je bitan svaki kvadrat prostora.

Kategorije proizvoda