Dobrodošli u JOBE obitelj.

Dopustite da vam kratko predstavimo JOBE SPORT INTERNATIONAL.

JOBE SPORT INTERNATIONAL je internacionalna kompanija vođena strašću i ljubavlju prema vodenim sportovima.Smatramo da je život na vodi bolji.

Vjerujemo da se svaki #jobemoments broji. Pogotovi oni koje provedete sa obitelji,prijateljima i sa nama.Da bi stvorili većinu vaših sretnih trenutaka na vodi,JOBE je razvio široku paletu visokokvalitetnih proizvoda za sve generacije.Od prsluka koji savršeno pristaju do toplih odijela,sigurnost je na prvom mjestu.Izgled i zabava su najvažnije riječi u JOBE riječniku.Bez obzira na vrijeme,JOBE nudi proizvode za svaki dan u godini.Dozvolite da vas povedemo na vodenu avanturu i krenimo stvarati neke od nezaboravnih trenutaka u vašim životima.

Otvori opis

5 RAZLOGA ZAŠTO IZAĆI NA VODU:

1.Zabava na brodu je podignuta na novi nivo ukoliko se iza  broda nalazi bilo tuba za vuču bilo wakeboard ili kneeboard.Tube su savršen način da uživate u vodenim sportovima u društvu ili čak i sami,bilo da preferirati adrenalinske brze tube ili one stabilnije,bilo da ćete izvoditi ludosti ili jednostavno uživati u chill out vožnji,ono što vam možemo garantirati je da ćete imati nezaboravan dan NA VODI.

2.Obucite se i privucite pažnju.

Jedan ste od onih ljudi koji ipak sude knjigu po koricama?Sa JOBE odjećom i obućom za ovu sezonu ćete svakako izazvati pozornost.Omogućili smo  vam da uživate u svakom trenutku provedenom na vodi u ugodnoj,dizajnirnoj i nadasve tehnološki naprednoj opremi u vidu prsluka za vodene sportove,odijela,obuće,rashguard majica,kaciga,naočala…Trebate nešto za vodu,imamo!

3.Provedite dan u wakeparku sa prijateljima u adrenalinskoj avanturi

Tražite uzbuđenje,druženje sa prijateljima,trebate dozu adrenalina ili ste jednostavno ludi za daskanjem.Ne tražite dalje,wakeboarding nudi sve to u jednom paketu.Povrh svega wakeboarding je odlična ljetna aktivnost za ljubitelje snowboardanja.Možete vježbati trikove ili samu vožnje,budući su  su bazični pokreti  u osnovi isti.Vježbom do savršenstva!

4.Istražite svijet sa SUP-om

Svijet je predivan i mi vas potičemo da istražite svaki njegov kutak.Bez obzira da li je to vaš grad ili idete u prirodu,garantiramo vam odličnu zabavu sa SUP daskom.Nikad niste bili na SUP-u,nema veze,toliko je jednostavno da za 10-15 minuta možete naučiti osnove.Spakirate svoj AERO SUP u torbu i krenite istraživati,svoj grad i okolicu,svoju zemlju.Pogledajte svijet iz druge perspektive,sa vode.A zašto se tu zaustaviti.Vode ima svugdje,krenite istraživati i druge zemlje,zato spakirajte svoj SUP na vaše slijedeće putovanje.

5.Tjelovježba na vodi je zabavna i učinkovita

Da li ste znali da na različitim vrstama SUP-a možete sagoriti različite količine kalorija.To je odlična tjelovježba bilo da se radi o amaterima,bilo da se radi o profesionalnim sportašima,jer tijekom veslanja na sup dasci koristimo više mišićnih skupina.Preskočite teretanu i krenite na vodu jer je SUP-anje jedna odlična sveobuhvatna tjelovježba za ruke,prsa,zadnje lože i trbušni zid.

Želite sve ovo na još višem nivou,krenite na wakeboard.Još intezivniji naglasak na rukama i nogama,pogotovo prilikom izvođenja trikova.Nema potrebe za fitnesom,budite fit baveći se  vodenim sportovima.

Kategorije proizvoda