Konopi se sigurno lako previde od sve te cool i sjajne opreme za vodene sportove i zabavu na vodi i sigurno su najzanemareniji i pomalo zaboravljeni od sve ostale opreme za sportove na vodi.Konopi su u stvari temelj svake opreme za sportove na vodi i čine jedan od najvažnijih detalja kad govorimo o sigurnosti i performansama tijekom vožnje ,bilo da govorimo o konopima za vuču tuba,skija ili wakebord-ova.Investicija u dobar konop ove sezone je jedna od najpametnijih odluka ove sezone.

Otvori opis

Kad govorimo o konopima za vuču tuba,osnovno pitanje je: Kakvu tubu imamo?Ako imamo tubu za dvije osobe, koristimo konop za vuču za dvije osobe,a ako imamo tubu za šest osoba koristimo konop koji može izdržati prekidnu silu od maksimalnih 2767kg.

Konop korespondira veličini tube. Imajte na umu čvršći konop se može koristiti za manju tubu,ali nikako obrnuto.jer sigurnost dolazi prije svega.

“Za svačiji džep” kod nas znači jednostavno i sigurno.I zato predlažemo

Jobe konop za tube 2P

Zabavljati se na vodi u dvoje, dvostruka zabava. Ovaj JOBE konop je dizajniran i osmišljen za vuču tuba za dvije osobe do 1077kg.Ima unikatni uzorak i dva karabina od nehrđajućeg čelika da izdrži tube za dvije osobe za prihvatljivu cijenu.

 

“Favorit za one koji su spremni uložiti” i kreirati novu dimenziju zabave na vodi, predlažemo

Jobe Bungee konop koji može izdržati tube za 4 osobe. Ovaj konop doista će podići vožnju na tubi na novi nivo i može izdržati silu do 1467kg.To je ono što se zove ekstremna zabava.Najveći ulog je što smanjuje sile naprezanja i na tubu i na vaše plovilo, time štedi i gorivo,energiju i materijale.

Puno puta čujemo pitanje od kupaca: “Imam konop za skije/wake, mogu li ga koristiti za tubu?”

Odgovor je NE.

Konop za skije i za wake imaju ručke koje se trebaju skinuti da bi se sigurno koristile za tube a da ne dođe do oštećenja same tube.Konopi za skije nisu dizajnirani da mogu izdržati sile dvaju ili više osoba na tubi.Tube ponekad za razliku od skija olabave pritisak na konop,da bi zatim došlo do naglih trzaja i zatezanja, koji mogu rezultirati pucanjem konopa koji može ozlijediti osobu na tubi ili na brodu.

Zato savjetujemo da izaberete konop koji odgovara broju osoba na tubi.A za sigurno i čvrsto vezanje svaki od naših konopa ima omču za brzo i sigurno povezivanje sa brzom konekcijom na tubi i Bridle konopima kojima spajamo konop sa plovilom.Za smanjenje sile natezanja prema tubi i plovilu tu su gore spomenti JOBE Bungee konop ili Jobe Bungee Extesion koji štede gorivo i materijale.

Proizvodi

 • 3ft(0,91mt) 1 sekcija da prilagodite dužinu konopa za vuču do 4osobe.Predlažemo da uvijek koristite Bungee ekstenziju da smanjite sile naprezanja kako na brod tako i na tubu za vuču,čime štedite enegriju,gorivo i materijele.Mali ulog za velike uštede.

 • Jobe Bungee konop je predviđen za vuču tuba  do 4osobe.Ovim konopom doista stvarate novu dimenzihu zabave na vodi i ima prekidnu čvrstoću od nevjerovatnih 1467kg.Predlažemo da uvijek koristite Bungee konop da smanjite sile naprezanja kako na brod tako i na tubu za vuču.

 • Naša najsnažnija pumpa.Sa ovom pumpom napušete HOTSEAT za 45 sek.Pokazala se iznimno korisnom sa velikim tubama koje se teško ispravno napušu pomoću ručnih pumpi.Naša superbrza HEAVY DUTY pumpa dolazi sa Halkey Roberts priključkom i može napuhivati  i ispuhivati.

 • Nikad lakše napuhati tubu.Ovaj adapter vam omogućava da tubu napušete na pumpnoj stanici pomoću kompresora za automobilske gume.Jobe kompresorski adapter ima na jednoj strani ventil kao na automobilskoj gumi a sa druge strane priključak za Boston nepovratni vetil,koji vidi čuda, imaju sve naše JOBE tube za vuču.

 • Zabavljati se na vodi u dvoje, dvostruka zabava. Ovaj JOBE konop je dizajniran i osmišljen za vuču tuba za dvije osobe do 1077kg.Ima unikatni uzorak i dva karabina od nehrđajućeg čelika da izdrži tube za dvije osobe za prihvatljivu cijenu.

 • Zabavljati se na vodi u društvu,to je zabava.Ovaj JOBE konop je dizajniran i osmišljen za vuču tuba za 3 i 4 osobe do 1882kg.Ima jedinstven i primjetan uzorak .Dolazi sa dodatnon vezicom radi jednostavnijeg i lakšeg spremanja.

 • Došli ste se zabavljati sa gomilom ljudi.Ovaj super čvrsti konop je dizajniran i osmišljen za vuču velikih tuba za 6 osoba do 2767kg.Ima jedinstven i primjetan uzorak .Dolazi sa dodatnom vezicom radi jednostavnijeg i lakšeg spremanja.

 • Došli ste se zabavljati sa gomilom ljudi.Ovaj super čvrsti konop je dizajniran i osmišljen za vuču velikih tuba za 10 osoba do 2767kg.Ima jedinstven i primjetan uzorak .Dolazi sa dodatnon vezicom radi jednostavnijeg i lakšeg spremanja.

 • Jobe Magnum Bridle 8ft  se koristi za vuču tuba za 4 osobe.Ovaj konop dolazi sa 2 izrazito čvrsta karabina od nehrđajućeg čelika za brzo povezivanje konopa sa vašim plovilom.Konop i ručka plutaju i tako vam štede vrijeme,a ujedno drže konop dalje od propelera.Koristite ovu vrstu konopa za vuču banana i tuba za više osoba.

 • Jednostavno ga morate imati kad ste se odlučili zabaviti na vodi.Ovaj set za reparaciju tuba vam pomaže da popravite tubu u trenu i nastavite se zabavljati..Dolazi sa samoljepljivim zakrpama.

 • Jobe Watersports Bridle 8ft se koristi za vuču tuba/skija za dvije osobe.Ovaj konop dolazi sa 2 karabina od nehrđajućeg čelika za brzo povezivanje konopa sa vašim plovilom.Konop i ručka plutaju i tako vam štede vrijeme,a ujedno drže konop dalje od propelera.

 • Naša zračna pumpa napuše tubu u tren oka ,tako da možete na vodi raditi ono što je najbolji dio:ZABAVLJATI SE!Ova divna stvarčica dolazi sa tri različita priključka.Ukoliko ne želite raditi kardio vježbe ručnim pumpanjem,ova stvar je „must have“ dodatak vašoj opremi za zabavu na vodi. Dolazi sa priključkom za 12V auto upaljač utičnicu.