DOMETIC brend je poznat kao dobavljač visokokvalitetnih proizvoda s visokim stupnjem inovacije.

Dometic slika brenda

DOMETIC je nastao kao brand u SAD-u 1968. kada je Electrolux Leisure Appliances još uvijek bio dio Electrolux grupe. Bilo je prirodno da se DOMETIC odabere kao naziv poduzeća kada je Electrolux 2001. prodao diviziju Leisure Appliances EQT-u. DOMETIC-ovo poslovanje se u početcima temeljilo na izumu apsorpcijske tehnologije hlađenja, što seže do daleke 1922.godine kada su je izumili Carl Munters i Baltzar von Platen. DOMETIC je još uvijek specijalist u apsorpcijskom hlađenju.

DOMETIC brend dizajnira i proizvodi visokokvalitetne, inovativne proizvode za RV, marine, hotelsku, automobilsku industriju. Pod markom Dometic, opskrba te industrije s velikim rasponom uređaja i proizvoda.

DOMETIC omogućuje mobilnost diljem svijeta, kada ste daleko od doma bez smanjenja osjećaja udobnosti.

Iako snaga DOMETIC branda leži u inovaciji apsorpcijske tehnologije, kasnije se proširila na inovacije u kuhinjskoj opremi, proizvodima za upravljanje klimatizacijskim sustavima, sanitarnim proizvodima i ostaloj opremi koji su istinski predstavnici svjetskoga branda. Uz kvalitetu proizvoda i usluga nastoji se pružiti što bolje korisničko iskustvo, na temelju pažljivo dizajniranih i implementiranih inovacija.

DOMETIC osluškuje koje su potrebe korisnika, kako bi dobili pravu sliku koja su rješenja potrebna. Tako je u mogućnosti pružiti cijeli niz tehnološki superiornih, visokokvalitetnih proizvoda – medicinskih hladnjaka, prijenosnih sanitarnih proizvoda, hladnjaka, klima i mnogih drugih, uz izvrsne postprodajne usluge.

DOMETIC brand se danas na tržištu povezuje s udobnošću i kvaliteti koje njihovi proizvodi pružaju. Korisnici vjeruju DOMETIC-u kada se krenu upuštati u razne avanture i daleka putovanja. DOMETIC je dio DOMETIC grupe.

Više o DOMETIC brendu pročitajte ovdje.