Kuhanje uz pomoć elektrićne energije – jednostavno korištenje, jednostavno čišćenje

Ne može biti zgodnije: jednostavno okrenite ili upalite gumb i počnite kuhati. Čišćenje nakon jela kao od šale: Dometic električne ploče za kuhanje imaju keramičku površinu otpornu na grebanje, sa zaobljenim rubovima. Postoji odgovarajući model za svaku potrebu – od kompaktnih ugradbenih jedinica do novih indukcijskih ploča sa naprednom tehnologijom „na dodir“.

Otvori opis

dometic-smev-pi7078tc-glaskeramik-kochfeld-mit-2_1Keramičke površine za kuhanje

Želite li dodati stil u kuhinju? Onda će Vam se sigurno svidjeti naša kolekcija keramičkih ploča za kuhanje, koje su kombinacija komfora i elegantnog dizajna. Ploče za kuhinje pružaju brzo zagrijavanje i lako se reguliraju pomoću ručica ili kontrolom na dodir. Za sve ljubitelje roštilja u ponudi je naš popularni električni – sada dostupan u poliranoj izvedbi, od nehrđajućeg čelika.

Dometic SMEV PI7078TC: Keramičke ploče za kuhanje s naprednim upravljanjem „na dodir“ donose poznati talijanski dizajn u Vašu kuhinju. Bez okvira i u potpunosti u ravnini, savršeno se uklapa u svako okruženje. Kuhanje označava praktičnost u najboljem izdanju – s devet razina kuhanja koja se mogu postaviti jednostavnim dodirom prsta.

Ploče za kuhanje – indukcija

Kuhanje na indukciju: brzo i štedljivo! Indukcijske ploče za kuhanje su među najbrže rastućim segmentom od svih kućanskih aparata. Omogućuju velike brzine, praktično kuhanje i troše vrlo malo energije. Dometic sada uvodi naprednu tehnologiju u brodske kuhinje. Ploče za kuhanje imaju glatku, laku za čišćenje površinu i kontrolu na dodir pomoću senzora. Devet razina može se postaviti ovisno o potrebnoj toplini grijanja. Praktični detalji: „booster“ funkcija za extra brzo zagrijavanje.

Proizvodi

 • Keramička električna ploča za kuhanje sa 1 poljem

  Kat: Broj: 9103303965
  Snaga: 1200 W

  NEDOSTUPNO

 • Keramička električna ploča za kuhanje, 2 polja

  Kat: Broj: 9103303967
  Snaga: 2 x 1200 W

  NEDOSTUPNO

 • Keramička električna ploča za kuhanje, sa 3 polja

  Kat: Broj: 9103303969
  Snaga: 3 x 1200 W

  NEDOSTUPNO

 • Keramička električna ploča za kuhanje sa 2 polja

  Kat: Broj: 9102302032
  Snaga: 1 x 1100 W, 1 x 600/1600 W

  NEDOSTUPNO