Mente Marine – Automatska kontrola za Vaše flapsove

S ponosom Vam predstavljamo novi brand u našem asortimanu, Mente Marine. Mente Marine je finski brand s dugogodišnjom poviješću koji ispred svega stavlja jednostavnost i kvalitetu na prvo mjesto.

Dometic PLB 40 prijenosna litijska baterija, 40 Ah

Dometic PLB 40 prijenosna litij-željezna fosfatna baterija je još jedna u nizu noviteta koje Vam tvrtka Frigo Marine doo sa zadovoljstvom i ponosom predstavlja na tržištu. Riječ je o prijenosnoj bateriji koja isporučuje visoku razinu prijenosne energije.

Dometic termo-električni prijenosni hladnjaci TCX serije

Mobilnost, radne performanse i praktičnost – glavne su odlike TCX serije Dometic prijenosnih termo-električnih hladnjaka. Posljednja dostignuća koja se primjenjuju u termo-električnoj tehnologiji dio su svakog Dometic-ovog prijenosnog termo-električnog hladnjaka.

Dometic CFX3 prijenosni kompresorski hladnjaci

Dometic CFX3 serija prijenosnih kompresorskih hladnjaka posljednja je i ujedno najimpresivnija serija prijenosnih hladnjaka koju je Dometic brand proizveo i ponudio svojim vjernim kupcima.

Icey Tek Dual Lid ledenice

Icey tek Dual Lid ledenica je nova generacija pasivnih ledenica (jacera), idealna za održavanje stvari hladnima za vrijeme Vaše plovidbe, ribolova, roštiljanja, kampiranja te pridonosi kvaliteti ukupnog doživljaja.

Sajam nautike Zagreb 2020.

Poštovani poslovni partneri i ljubitelji nautike, tvrtka FRIGOMARINE s ponosom najavljuje svoje sudjelovanje na 29. SAJMU NAUTIKE na Zagrebačkom Velesajmu u trajanju od 19.-23.02.2020., te smo za vas pripremili naš asortiman proizvoda po posebnim cijenama, kao i mnogo noviteta za nadolazeću nautičku sezonu.

Biograd Boat Show

FRIGOMARINE i ove godine sa ponosom izlaže na Biograd Boat Showu, a za Vas smo pripremili veliki broj popularanih proizvoda iz našeg programa po posebnim cijenama.

Sport Fest Poreč

FRIGOMARINE i ove godine sa ponosom sudjeluje na Sport Festu u Poreču, a za Vas smo pripremili veliki broj popularanih proizvoda iz našeg programa po posebnim cijenama.

Turboswing

TurboSwing je još jedna ideja FRIGOMARINE kako upotpuniti i poboljšati ponudu na našem tržištu sa fantastičnim i inovativnim proizvodima.

JOBE Sport International

Sa posebnim zadovoljstvom želimo vas obavijestiti da je sa 1.1.2018 FRIGOMARINE postao ekskluzivni uvoznik i distributer za kompletan JOBE program.