Dvije mlaznice velike brzine i Plug & Play jednostavna instalacija

Za velike ribarske brodove, komercijalne brodove, platforme i druge zahtjevne morske sredine, Dometic RushFlush toaleti osigurati će velike brzine ispiranja, izdržljivost i kvalitetu te jednostavnost instalacije kompletnog sustava.

Otvori opis

rushflush_9331Snaga RushFlush ispiranja krije se u dvije mlaznice pod visokim pritiskom koje se spajaju na zdjelu kroz unutarnji obruć, za temeljito čišćenje wc školjke – svaki put. Istovremeno, na dnu školjke tvori vrtlog koji usitnjuje sadržaj toaleta i potiskuje ga u odvod. Ovaj patent pruža podesivo trajanje ispiranja prema individualnim zahtjevima.

Tehnologija nove generacije omogučava ispiranje pod visokim tlakom, a Dometic je u prvi plan bez presedana stavio jednostavnost uporabe i praktičnost instalacije. RushFlush toalet dolazi već predsastavljen pa se instalira u 50-75% manje vremena nego slični wc-i. Također, zahtijeva i manje vode po ispiranju pa je tako potrošnja po standardnom ispiranju samo 8 litara vode.

RushFlush toaleti dolaze u punoj veličini, sa dubokom školjkom i izduženom drvenom daskom za komfor kao kod kuće. User-friendly opcije uključuju izbor načina ispiranja putem ručice ili prekidača, a dostupni su u bijeloj i boji slonove kosti.

Sigurnosni sustav uključuje svjetlosni indikator kada je spremnik ¾ pun, te opcija isključivanja punog spremnika kako bi se spriječilo prelijevane.

Proizvodi