Eskimo Ice sistemi za proizvodnju leda – dizajnirani su za profesionalne ribolovce kao i rekreativce. Eskimo Ice EI540D sustav proizvodi do 245 kg leda za ribu/dnevno, otprilike isti rezultat kao njegovog većeg prethodnika. Dok Eskimo Ice EI1000D proizvede do 454kg leda za ribu /dnevno. To je gotovo 19kg/sat!

Otvori opis

ei540d-230v-3qtr-face-leftEI540 uređaj za proizvodnju leda dolazi u self-contained paketu, u obliku kocke, dimenzija 413mm x 413mm, što ga čini idealnim za brodove s ograničenim prostorom za ugradnju, tako da se ne smanjuje potražnja za učinkovitom i pouzdanom proizvodnjom leda. EI540 jedinice se jednostavno ugrađuju na brod. Led se počinje proizvoditi samo nekoliko minuta nakon pokretanja sistema, te se može prenijeti na udaljenost od 10,6m kroz crijevo za isporuku leda do željenog mjesta na brodu.

Sistemom se upravlja uz pomoć Smart Logic Control-a. Sama kontrola je integrirana u električnu kutiju koja se može montirati na određenoj udaljenosti za veću fleksibilnost ugradnje. Smart Logic sadrži izbornik pun senzora i statusnih indikatora kojima se prati tlak plina, svrdlo motora, kompresor, razina vode, razina leda, te će u slučaju problema isključiti sistem.

ei540d-smartlogic-display-ice-message

EI540 jedinice imaju ventilirane ploče poklopca, koje se lako mogu ukloniti u slučaju npr. servisa, za pristup s bilo koje strane. Kit za ugradnju EI540 sistema uključuje: jednu električnu kutiju sa Smart Control tipkovnicom/displejom, filter za vodu, 5 ft. (10,6 m) promjera (20 mm) ID – cijevi za isporuku leda i izolacija. Crijevo manjeg promjera je lakše za ugradnju i manje je vjerojatnost da će se saviti. Uređaji su dostupni u 115V/60Hz, 230V/60Hz, i 220V/50Hz konfiguraciji. EI540 uređaj je kompatibilan s dodatnom Smart Logic tipkovnicom/displejom, koja se može kupiti zasebno.

Kategorije proizvoda