Proizvodi

 • RASHLADNA ŠKRINJA SA PREDNJIM VRATIMA, 209L

  Ukoliko je transport svježih prozvoda i druge temperaturno osjetljive robe vaš posao,DOMETIC FO 200 je pravi izbor za vas.

 • RASHLADNA ŠKRINJA, 435L

  Ova 435L rashladna škrinja je dizajnirana za siguran transport temperaturno osjetljive robe. Dolazi sa tvornički fiksiranom temperaturom od +4*C za ispravno upravljenje „hladnim lancem“. Kao škrinja sa prednjim vratima,omogućava skladištenje na vrhu škrinje robe koja ne zahtijeva hlađenje.

 • RASHLADNA ŠKRINJA, 590L

  Ova 590L rashladna škrinja je dizajnirana za siguran transport temperaturno osjetljive robe.Dolazi sa tvornički fiksiranom temperaturom od +4*C za ispravno upravljenje „hladnim lancem“.Kao škrinja sa prednjim vratima,omogućava skladištenje na vrhu škrinje robe koja ne zahtijeva hlađenje.

 • RASHLADNA ŠKRINJA, 825L

  Profesionalna rashladna škrinja sa tvornički fiksiranom temperaturom.Dometic FO800 je visokokvalitetna škrinja od stakloplastike sa okvirom i bazom od nehrđajućeg čelika.Ima sigurnosni sistem zatvaranja i otvaranja iznutra u slučaju nužde.Ova rashladna škrinja je pogodna za najčešće modele kombija.Potvrdile vodeće logističke kompanije .

 • RASHLADNA ŠKRINJA, 435L

  Ova 209L rashladna škrinja je dizajnirana za siguran transport temperaturno osjetljive robe.Dolazi sa tvornički fiksiranIm temperaturama od +4*C i -18*C za ispravno upravljenje „hladnim lancem“.Kao škrinja sa vratima na vrhu ,minimalni su gubici prilikom otvarnja vrata.

 • RASHLADNA ŠKRINJA, 435L

  Ova 435L rashladna škrinja je dizajnirana za siguran transport temperaturno osjetljive robe.Dolazi sa dvije tvornički fiksiranim temperaturama od +4*C i -18*C za ispravno upravljenje „hladnim lancem“.Kao škrinja sa vratima na vrhu,gubici pri hlađenju su minimalni prilikom otvaranja vrata.

 • RASHLADNA ŠKRINJA, 590L

  Ova 590L rashladna škrinja je dizajnirana za siguran transport temperaturno osjetljive robe.Dolazi sa dvije tvornički fiksiranim temperaturama od +4*C i -18*C za ispravno upravljenje „hladnim lancem“.Kao škrinja sa vratima na vrhu,gubici pri hlađenju su minimalni prilikom otvaranja vrata.