„Dobrodošli u JOBE obitelj.“

jobe sport international brend

JOBE SPORT INTERNATIONAL je internacionalna kompanija vođena strašću i ljubavlju prema vodenim sportovima. Pridružite se obitelji koja voli sudjelovati u zabavi na vodi.

JOBE SPORT INTERNATIONAL živi tvrdnju da je život na vodi bolji.

Vjeruju da se svaki #jobemoments broji. Posebnice oni koje provedete sa obitelji, prijateljima i sa nama. Da bi stvorili većinu vaših sretnih trenutaka na vodi, JOBE je razvio široku paletu visokokvalitetnih proizvoda za sve generacije. Počevši od prsluka koji savršeno pristaju do toplih odijela za sportove na vodi, jer je sigurnost je na prvom mjestu. Tube za vuču, skije, wakeboardova ili SUP-ovi od visokokvalitenih materijala činiti će vašu zabavu na vodi još uzbudljivijom.

JOBE SPORT INTERNATIONAL proizvodi

Zabava  na vodi je zadnjih godina vrlo popularna jer ne iziskuje posebna predznanja i veliku kondiciju. Vrlo se lako usvaja, a s vremenom se tehnika usavršava, kao što se razvijaju i mišići cijelog tijela, a kondicija raste. Ne traži posebne uvjete poput velikih valova za surfere – samo bilo koju vodenu površinu.

JOBE odjeća i obuća za vodu vrlo je ugodna i praktična za nošenje pri veslanju na SUP dasci, za vožnju brodom ili za vjetroviti dan. Praktična je za nositi kako na brodu tako i na kopnu.

Tube za vuču i skije za vodu pružiti će maksimum adrenalina koji morski valovi nude!

SUP je uistinu sport za svakoga – kako za početnika na mirnoj vodi, tako i za iskusnog majstora s natjecateljskim duhom. Uz veslo osoba ima dodatnu podršku za hvatanje ravnoteže te si sama nameće tempo koji joj odgovara. Jednako je dostupno osobama željnima odmora, meditativnih iskustava te rekreacije, ali i ovisnicima o adrenalinu na brzim vodama.

Izgled i zabava su najvažnije riječi u JOBE rječniku. Bez obzira na vrijeme, JOBE nudi proizvode za svaki dan u godini. Dozvolite da vas povedemo na vodenu avanturu i krenimo stvarati neke od nezaboravnih trenutaka u vašim životima.

JOBE asortiman pronađite ovdje.