Naša misija je izvesti što više ljudi na vodu.Da bi uspjeli u toj misiji,JOBE je zauzeo jedinstvenu poziciju na tržištu i pomno odabire jedinstvenu kombinaciju faktora potrebnu za uspjeh.

Prvi i najbitniji faktor je imati jedinstveni proizvod.Iskustvo naših stručnjaka u industriji vodenih sportova dovelo nas je do sadašnjeg osobitog SUP asortimana.Ovaj asortiman sadrži pomno odabrane proizvode da bi ispunili svoju misiju: izvesti ljude na vodu.

JOBE supovi na napuhavanje dolaze sa nepromočivom torbom,tako da je dolazak na vodu sa SUP-om jednostavan i lak.JOBE inovacije kao što je novi oblik bambu SUP-ova ili „sve u jednom“ torba za SUP i veslo,čine SUP-ove dostupnijim i prihvatljivijim SVIMA.

Trudimo se da svaki korak na vašem putovanju bude uspješno pokriven.

JOBE nije samo pojedinačan proizvod,JOBE je cjelina koja zajedno djeluje iskreno ,enutzijastično,mladenački za sve one koji se tako osjećaju i koji se žele prvenstveno zabaviti na vodi na aktivan,zdrav i vrlo popularan način,a da pri tome izgledate moderno i sportski.

Sa namjerom da približimo SUP filozofiju svima,dovodimo vam SUP-ove na originalne i neočekivane lokacije,jer gdje ima vode tu se može SUP-ati.

SUP je za svakog ,bilo kad,bilo gdje,bilo da se radi o aktivnoj zabavi,tjelovježbi,relaksiranju,istraživanju prirode ili meditiranju,bilo na jezeru,rijeci,kanalu ili moru,a mi imamo rješenje sa svakog i za bilo koje uvjete.

Vaš zadatak je samo da odlučite izaći na vodu,ostalo je naša briga.

Galerija fotografija

Kategorije proizvoda