jobe-bamboo-sup-10-6Oslobodite um sa JOBE BAMBOO najnovijom linijom SUP-ova

Jobe s ponosom predstavlja najnoviju liniju proizvoda u obitelji Jobe Surf. Ove sezone Jobe proširuje svoju liniju SUP-ova (Stand Up Paddleboards) sa potpuno novim bambus SUP daskama! Osim AERO SUP linije smo se odlučili za proizvodnju bambus linije koja se može koristiti kako rekreacijski,tako i u više konkurentnom okruženju. Od hvatanja nekoliko valova na plaži, provođenje slobodnog vremena na jezeru sa svojom obitelji ,pa do sudjelovanja u SUP utrci, sa ovim SUP-ovima je to sve moguće! Da li su vam draže high-end značajke tvrde daske? BAMBOO SUP linija je stvorena za vas!

Što se to nalazi unutra

BAMBOO SUP se ne bi zvao „hard-shell“(čvrsti oklop) daska da se ne sastoji od visokokvalitetnih otpornih materijala.Izrazito lagana EPS jezgra omogućava dasci da pluta u najtežim uvjetima,dok niz stakloplastičnih slojeva sa svih strana čine ovu dasku čvrstom kao stijena,dok je za poseban izgled zaslužan 0,5mm furnir od bambusa.Da bi ostali na dasci tijekom vožnje tu je super udobna EVA protuklizna podloga.

Veličina je važna, ma što god vam drugi rekli!

BAMBOO SUP serija dolazi u različitim veličinama da zadovolji različite zahtjeve.

Najveća daska je 12,6 stopa duga ANGARA, osmišljna kao daska za utrke,jer svojim oblikom omogućava savršeni kontakt sa vodom i brzu vožnju.

11,6 stopa duga PARANA je odličan izbor bilo da se radi o početnicima ili iskusnim vozačima,jer svojim oblikom omogućava stabilnost tijekom dužeg boravka na dasci,što je čini savršenom touring daskom.

10.6 VENTURA i 9.4 VIZELA su all-round daske i ne treba ih podcjenjivati u nijednom slučaju jer su svojim karakteristikama savršene za sve tipove voda od mirnih voda jezera do valova na plaži,kao i za sve vrste vozača,bilo da se radi o početnicima ili naprednim korisnicima.

I za kraj posebna ljepotica je 10.6 SONORA za sve ljubitelje meditacije i tjelovježbe koji žele,biti i ostati u kontaktu sa prirodom.

Veslaj, veslaj, veslaj

Da bi iskoristili sve prednosti BAMBOO SUP linije,JOBE je razvio posebno veslo za ovu liniju.Drška kompletno izrađena od karbona,koji se ne savija.Ništa od energije se neće izgubiti tijekom veslanja.Karbonska lopatica dužine 41cm i širine 21cm daje savršen uzgon ,dok gumena zaštita na rubovim sprečava oštećenja vesla tijekom veslanja.

Jeste li spremni za novu BAMBOO SUP liniju?

Proizvodi

  • ANGARA 12.6 ima sve!!Super brza ,savršenih maritimnih svojstava,ova daska će vas dovesti do mjesta na kojima nikad niste bili.Rastezljive uzice na prednjem i stražnjem dijelu daske vam omogućavaju da ponesete sve što vam je potrebno za duga putovanja:ultimativnu slobodu.Ova ljepotica je duga 380cm čineći je visokom i vitkom i najbržom daskom u klasi,dok peraja od 12“ vam daje savršenu kontrolu koju trebate dok obilazite naokolo.Ergonomska ručka za nošenje omogućava trasport ionako lagane daske još jednostavnijim.Kao dodatak sigurnosna uzica i zaštita rubova.

  • Parana 11.6 ima duboke kanale umjesto bočnih peraja za ekstra brzinu i stabilnost.Ovo je čini savršenom za ekspedicije i dovoljno čvrstom da ponesete što želite sa sobom zahvaljujući rastezljivom užetu na prednjem dijelu daske.Sa debljinom od 12,7 cm zagarantirana je plovnost i čvrstoča daske i zadržana upravljivost.Peraja od 9“ drži Paranu na putanji,ergonomska ručka je dodana za lakši transport ionako lagane daske.Poseban dodatak je sigurnosna uzica i zaštita rubova.

  • Bilo da radite poze sretno dijete,guštera ili leptira postanite pravi Guru na Sonor 10.6 Yoga dasci i prihvatite cjeliteljsku snagu vode.Posebno mjesto za veslo i zaobljeni stražnji dio daske pružaju vam savršenu stabilnost i slobodu pokreta dok relaksirate svoje tijelo i um.Početak dana na vodi je snažan način povezivanja sa sobom i prirodom za sve čime čemo se suočiti u danu koji je pred nama.

  • Ventura 10.6 je 81,3cm široka,što joj daje veliku površinu čineći je doista univerzalnom daskom za različite tipove vozača.Sa debljinom od 12,7cm uzgon je zagarantiran i dodana je čvrstoća bez gubitka na kotroli i upravljanju.Ova daska dolazi sa inovacijom:bočne peraje su zamijenjene uzdužnim kanalima za maksimalnu stabilnost i brzinu,nadalje ima jednu peraju za duga putovanja i rastezljivo uže na prednjem dijelu daske za transport stvari koje želite ponijeti sa sobom.Kao dodatak sigurnosna uzica i zaštita za rubove.

  • Bez obzira da li ste početnik ili napredni veslač,Vizela 9.4 Bamboo SUP je savršena daska za valove.Lagane kao pero peraje se sastoje od centralne 6“ peraje i dvije peraje od 4,5“ sa strane,čineči ovu dasku prikladnom za svakog.Ova daska je laka za upravljanje i prikladna za sve tipove voda.