Stigla je nova generacija ledenica, Icey-Tek!

Savršene su za čuvanje/održavanje hrane i pića hladnima tokom kampiranja, ribolova, plovidbe, vikend druženja, roštilja i zabave. Toliko su dobri da ih je čak i NASA koristila na zadnjoj misiji u svemir.

Za razliku od drugih hladnjaka, njima nije potrebna struja, a mogu održavati hladnoću i do 10 dana. Icey-Tek ledenice su australski proizvod/brand, a oni znaju ponešto o održavanju stvari hladnima u nemogućim uvjetima tj. na nesnosnim vrućinama. Utemeljitelji kompanije koristili su ih u Australiji dok su bili tamo na odmoru, te bili oduševljeni njegovim kvalitetama da su odlučili postati distributeri za Europu. Pruža vrhunsku kvalitetu, u što ćete se i sami uvjeriti kada postanete vlasnici jedne od ledenica.

Otvori opis

ruckeSvestranost funkcija – mnoge mogućnosti

Icey-Tek ledenica po želji može održavati stvari toplima ili hladnima. Ako se ledenica nalazi na izravnoj Sunčevoj svjetlosti, na temperaturama iznad 22 °C, imat će ista svojstva zadržavanja topline kao i pećnica prije zagrijavanja.

  • Širok izbor boja i dimenzija
  • Čvrsta i lagana
  • Hlade i do 10 dana
  • Dvostruka izolacija
  • Bez mrlja i mirisa
  • Bijela unutrašnjost za hranu
  • Lako za održavanje
  • Ručke za nošenje
  • Mogućnost zaključavanja
  • Izbor jastuka za sjedenje

Kako ledenice zapravo rade?

U današnjoj širokoj ponudi ledenica, Icey-Tek se izdvaja od ostalih po svojim izolacijskim svojstvima, jer s jednakom učinkovitošću zadržava toplinu ili hladnoću. Ledenice možete hladiti koristeći led, zamrznute gel uloške i zamjenske proizvode za led (Techni-Ice vrećice). Snizite/Smanjite temperaturu u ledenici dodajući led 3 sata prije punjenja hranom i pićem. Dok led hladi unutrašnjost, s vremenom dolazi do njegovog topljenja, te je potrebno ispustiti vodu prije punjenja novim ledom. Što je duži period hlađenja ledenice prije upotrebe, to će biti i niže temperature. Napunite ledenicu sa što je moguće više leda. Prethodno hlađenje namirnica pomoći će u maksimiziranju vremena zadržavanja leda.

Dok je ledenica u uporabi, ne smije se prazniti hladna voda (više energije je potrebno za hlađenje nego za održavanje vode hladnom). Proizvođači tvrde da na vanjskim temperaturama do 32 °C, Icey-Tek ledenice će održati temperaturu potrebnu za led na period duži od 10 dana. Ovo ih čini savršenim izborom za kampiranja i duža putovanja gdje nemate dostupno struju potrebnu za hlađenje. Samo rashladite ledenicu prije polaska i uživajte u blagodatima dok ste na putu. Također, su idealan izbor za ribolovce koji žele čuvati svoj ulov i mamac svježim.

Kategorije proizvoda