Stigla je nova generacija ledenica, Icey-Tek!

Kao glavni uvoznik za Icey-Tek s ponosom predstavljamo novu generaciju rashladnih kutija, takozvanih ledenica ili jacera. Savršene su kako za čuvanje i održavanje ribe tako i za održavanje hrane i pića hladnima za vrijeme vrućih dana tokom kampiranja, ribolova, plovidbe, roštilja i zabava.

Za razliku od klasičnih hladnjaka njima nije potrebna struja da bi radile, a mogu održavati hladnoću i do 10 dana. Icey-Tek ledenice su australski proizvod, a dobro je poznato koliko je teško održavati hladnoću po takvim nesnosnim vrućinama. Visoko kvalitetne i savršeno jednostavne za rukovanje, Icey-Tek ledenice će Vas ostaviti bez daha kada postanete vlasnik jedne od ovih premium rashladnih kutija.

Otvori opis

ruckeSvestranost funkcija – mnoge mogućnosti

Icey-Tek ledenica po želji može održavati stvari toplima ili hladnima. Ako se ledenica nalazi na izravnoj Sunčevoj svjetlosti, na temperaturama iznad 22 °C, imat će ista svojstva zadržavanja topline kao i pećnica prije zagrijavanja.

  • Širok izbor boja i dimenzija
  • Čvrsta i lagana
  • Hlade i do 10 dana
  • Dvostruka izolacija
  • Bez mrlja i mirisa
  • Bijela unutrašnjost za hranu
  • Lako za održavanje
  • Ručke za nošenje
  • Mogućnost zaključavanja
  • Izbor jastuka za sjedenje

Kako ledenice zapravo rade?

U današnjoj širokoj ponudi ledenica, Icey-Tek se izdvaja od ostalih po svojim izolacijskim svojstvima, jer s jednakom učinkovitošću zadržava toplinu ili hladnoću. Ledenice možete hladiti koristeći led, zamrznute gel uloške i zamjenske proizvode za led (Techni-Ice vrećice). Temperaturu u ledenici možete sniziti dodavanjem leda 3 sata prije nego ju napunite hranom ili pićem. Što je duži period hlađenja ledenice prije upotrebe, to će biti i niže temperature stoga preporučamo da napunite ledenicu sa što je moguće više leda prije nego ju napunite s hranom i pićem. Prethodno hlađenje namirnica pomoći će u maksimiziranju vremena zadržavanja leda.

Dok je ledenica u uporabi, ne smije se prazniti hladna voda (više energije je potrebno za hlađenje nego za održavanje vode hladnom). Proizvođači tvrde da na vanjskim temperaturama do 32 °C, Icey-Tek ledenice održavaju temperaturu potrebnu za led na period do 10 dana. Ovo čini Icey-Tek jacere savršenim izborom za kampiranja i duža putovanja gdje nemate dostupnu struju potrebnu za hlađenje. Samo rashladite ledenicu prije polaska i uživajte u blagodatima dok ste na putu. Također, idealan su izbor za ribolovce koji žele čuvati svoj ulov i mamac svježim te se također mogu koristiti i kao kutija za ribu.

Kategorije proizvoda