Zabavna, funkcionalna i cool!

Icey-Tek spada u premium razred ledenica. Za razliku od drugih hladnjaka, njima nije potrebna struja, a mogu održavati hladnoću i do 10 dana! ICEY TEK ledenice su australski brand, a oni znaju ponešto o održavanju stvari hladnima u nemogućim uvjetima tj. na nesnosnim vrućinama. Na sve ledenice dolazi 5-godišnje jamstvo, što dodatno potvrđuje vjeru u kvalitetu ledenica. Budite uvjereni, Icey-Tek će održavati sadržaj hladnim duže nego ikad prije.

Otvori opis

Sve Icey-Tek ledenice/jacere (poznate kao i ice box kutije) izrađene su od vrhunskih dijelova i materijala kako bi se stvorio kvalitetan krajnji proizvod za vaše korištenje s povjerenjem. Komponente ovih ledenica/rashladnih kutija izrađene su od 100 % prvoklasnog polietilena koji vanjštinu, ali i unutrašnjost ledenice čine otpornom na mrlje, upijanje/apsorpciju mirisa (premaz u unutrašnjosti), što je vrlo tražena značajka kod kvalitetnih ledenica. Icey-Tek brand ima vrhunske ocjene i rezultate u održavanju leda, a one su dobivene korištenjem poliuretanske izolacije ubrizgane pod visokim pritiskom u sve zidne šupljine kao i u poklopac ledenice. Sve Icey-Tek ledenice imaju čvrste, samo-zaustavljajuće šarke poklopca koje sprječavaju oštećenja prilikom otvaranja/zatvaranja ledenice.

Brzi pogled na karakteristike

 • zasuni poklopca izrađeni su od fleksibilnog, termoplastičnog rastezljivog materijala
 • sve veće Icey-Tek ledenice imaju plastificirane konop-ručke za lakše nošenje
 • ledenice imaju inovativan komercijalan potporanj koji štiti dno ledenice kao i površinu na kojoj se nalaze
 • dolaze s dva čepa za odvod
 • nehrđajuće, otporne na kemijske utjecaje i UV zračenje
 • debljina od 35 mm bočnih stranica, poda i poklopca, osigurat će bloku leda postojanost i do 10 dana
 • ledenice možete hladiti koristeći led, zamrznute gel uloške i zamjenske proizvode za led (Techni-Ice vrećice)

* Kao dodatna oprema dostupni su po mjeri izrađeni jastuci za sjedenje koji vašu ledenicu pretvaraju u udobnu sjedalicu, savršeno dodatno sjedeće mjesto u šatoru, brodu, vrtu i na pikniku.

Savjeti za korištenje

 • Kada god je to moguće, pohranite ledenicu na hladno mjesto, izvan dohvata direktne sunčeve svijetlosti.
 • Jedan od važnih faktora je i temperatura leda, što je niža, led će duže trajati. Isto vrijedi i za sadržaj (piće, namirnice), kojim punimo ledenicu – ako ranije što bolje ohladimo sadržaj, manje energije će biti utrošeno na održavanje temperature istog sadržaja. Također, preporučujemo napuniti ledenicu sa što više leda, kako bi udio zraka u ledenici bio što manji. Veći volumen zraka vodi ka bržem topljenju samog leda (vreća leda će se brže otopiti u većoj ledenici nego u manjoj). Ukoliko je problem težina, umjesto leda prostor se može popuniti zgužvanim novinskim papirom ili sl.
 • Manji komadi leda brže će ohladiti ledenicu jer brže apsorbiraju toplinu. Ne praznite vodu iz ledenice – ostati će hladna skoro kao led te pomoći u sprječavanju topljenja preostalog leda.
 • Ukoliko sadržaj ledenice ne smije doći u izravni kontakt sa vodom ili ledom, koristite Gel pack ploče ili vrećice za led

Čišćenje i održavanje ledenice

Prije prve upotrebe operite unutrašnjost ledenice sa bilo kojim deterdžentom za pranje posuđa te dobro isperite. Teške mirise isperite mješavinom izbjeljivača i vode (1:50).

Proizvodi