“FRIGOMARINE -priča o nama”

Sa izrazitim ponosom možemo pogledati unazad prvih deset godina od osnutka FRIGOMARINE-a do danas. Vođeni idejom da ono što radimo prvenstveno strastveno volimo, prepoznato je kako od naših kupaca tako i od naših partnera. Posao za nas nikad nije niti će biti samo i isključivo posao. Želja i cilj nam je i u budućnosti zadržati tu strast i dalje biti vjeran partner na vašim putovanjima još dugi niz godina.

Briga za kupce i njihove potrebe je uvijek bila na prvom mjestu. Individualni pristup svakoj vašoj želji i potrebi se temelji na širokoj paleti visokokvalitenih proizvoda u našem asortimanu i na mreži naših partnera i servisnih centara. Tu smo svi za vas da odgovorimo na vaše zahtjeve i ideje u najkraćem mogućem roku,te kroz stručnu pomoć i suradnju sa vama pronađemo najbolja rješenja prilagođena vašim potrebama.

Jednostavnost života u pokretu i kako ga učiniti udobnijim i ugodnijim je naš moto i želja. Približiti svima ideju da život i boravak u prirodi ili putovanje može biti komforno isto kao i u udobnosti vašeg doma, bilo da ste na moru, rijeci, dalekom otoku, šumi, planini ili brdu.

Milioni ljudi koriste DOMETIC proizvode i svima im je jedna stvar zajednička – negdje putuju. Bez obzira jesu li vlasnici kampera, brodova, vozači kamiona ili jednostavno žele provesti neko vrijeme u prirodi daleko od vreve i užurbanosti urbanih sredina. Naš zadatak je zadovoljavanje vaših osnovnih potreba, poput kuhanjaodržavanje prehrambenih proizvoda svježim, osobna higijena ili održavanje ugodne temperature. Na ovaj način možete istraživati više, vidjeti više, boraviti duže daleko od udobnosti svog doma u jednako ugodnim uvjetima.

Uživajte u vašim putovanjima!

Ipak, nismo se zaustavili samo na tome. ‘’Green energy’’ ili ‘’green power’’ je fraza koja je ovih dana jako popularna i mnogo se o njoj priča, a mi je živimo. Ukrotiti sav taj dar prirode u obliku sunca ili vjetra i iskoristiti ,a ne oštetiti Majku Prirodu ni na jedan način je ono što promoviramo. Victron solarni paneli ili SOLARA flexi paneli i oprema ili najtiši vjetrogenerator na svijetu da bi energiju oko nas iskoristili na ispravan i učinkovit način. Ništa više nego čista sinergija čovjeka i okoline bez štetnih utjecaja.

Jedna od osnovnih stvari bez koje čovjek ne može živjeti je VODA.Rijetki o njoj razmišljaju jer u svakom trenutku možemo otvoriti pipu i voila.Voda.

Kada ste na dugom putovanju brodom ili živite na otoku bez vode i kada su količine dostupne pitke vode limitirane mi imamo rješenje – DESSALATOR desalinizator. Jednostavne izvedbe, dugog vijeka trajanja i iznimno pouzdani uređaj pretvara morsku vodu u pitku vodu.

Tamo gdje nema struje, a postoji potreba da hranu,piće ili ulov održite hladnim tu je ICEY TEK ledenica. Ako je iskoristiva u svemiru (koriste je u NASA programu kao dijelove izolacionih spremnika) svakako je iskoristiva i na Zemji.

Sam boravak u prirodi je meditativan i opuštajuć. Zašto to transcedetalno stanje ne podići na još viši nivo? Meditacija na vodi nije više mit! JOBE JOGA SUP daske za meditaciju i jogu izdignuti će vaš duh i tijelo u visine koje su bile dostupne rijetkima.

Svi vi koji stremite avanturi i istraživanju svijeta oko sebe upoznajte JOBE TOUR SUP daske i dobiti ćete nerazdvojnog partera na vašim putovanjima. Za sve vas kojima je aktivan odmor jedini pravi odmor tu su JOBE skije za vodu, tube za vuču ili wakebordovi.

Na vama je samo da izađete na vodu!

Da bi skijanje na vodi, vožnja wakeboarda ili tube za vuču bila što zabavnija TurboSwing je savršeno rješenje za sve brodove sa vanjskim motorom. Pravi kut na vodi, manji otpor, bolje pozicioniranje, ušteda goriva, zaštita motora – sve to omogućava TurboSwing.

 

Ali to nije sve…😊

Da bi performanse vašeg ljubljenog plovila bile još bolje sa ponosom prestavljamo električne Lenco trim tabove. Još jedan ekološki prihvatljiv proizvod (nema ulja kao kod hidrauličnih = nema zagađivanja mora).Savršeno pozicioniranje plovila u odnosu na morsku površinu čini plovidbu ugodnijom, štedi gorivo te izvlači iz vašeg plovila i motora najbolje.

Sajmovi

Da bi se još više i bolje predstavili i prezentirali FRIGOMARINE je već desetljeće prisutan na sajmovima diljem Lijepe naše. Tako smo dugogodišnji izlagači na sajmovima: Zagrebačkom sajmu nautike, Dani hrvatske male brodogranje i turističkih atrakcija u Splitu, Biograd boat Show-u te SPORTFEST sajmu sporta, jedinstvenom sportskom sajmu na ovim prostorima.

Na taj način promoviramo ideje o boravku u prirodu, putovanjima, aktivnom životu i sportu na najbolji način, vlastitim primjerom.

Pridružite nam se na našim putovanjima i budimo zajedno oduševljeni onim što vidimo oko sebe.

Frigomarine tim

Nenad, Domagoj, Marko, Željka, Srećko, Luka i Luka