Kada prevozite hranu ili lijekove, zahtijeva se apsolutna temperaturna preciznost. Iz tog razloga nudimo provjerena riješenja hlađenja i zamrzavnja za različite primjene gdje se zahtjeva točno određena temperatura.

Ne trebate hladnjaču, trebate DOMETIC.HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) je međunarodno obvezujući sustav upravljanja kvalitetom prehrambenih proizvoda. Možemo ponuditi mobilna rashladna rješenja koja će održavati vaše proizvode na ispravnoj temperaturi cijelo vrijeme-i uštediti vam mnogo novca.

Otvori opis

TRANSPORT PREHRAMBENIH PROIZODA-HACCP

HACCP(Hazard Analysis Critical Control Points) je međunarodno obvezujući sustav upravljanja kvalitetom prehrambenih proizvoda.Kritični nivoi su određeni na svakoj točki lanca nabave i konstantno se nadziru i dokumentiraju.

Dometic hladnjaci ,transportni kontejneri ili medicinski ormarići hlade na točno određenoj temperaturi,a mogu se koristiti za grijanje ukoliko treba.Što više,opcionalni data logger dozvoljava dokumentiranje održavanja postavljene temperature.Ukoliko se zahtijeva još veća preciznost,možemo i to ostvariti.Možemo postaviti dvije temperaturne vrijednosti ili vam ostaviti na volju da ih sami podešavate.Možemo instalirati grijač radi dodatne sigurnosti ili opremiti hladnjak sa memorijom za pohranu podataka.Na ovaj način je neupitno da li je tražena temperatura bila održavana tijekom transporta.

Transport svježe i temperaturno osjetljive hrane podliježe strogim propisima.Prijevoznik je odgovoran za održavanje „hladnog lanca“ na putu do kupca.Nema problema-integrirana Dometic rashladna oprema je 100% pouzdana.Dometic oprema je ATP-testirana i certificirana u sukladnosti sa DIN8958.

Rashladni spremnici i škrinje za transport hrane

Prevozite svježu ili kvarljivu hranu.Tada ste na pravom mjestu.Naši rashladne škrinje su u skladu sa svim zahtjevima „hladnog lanca“.Dolaze u 6 modela , 3 modela sa prednjim vratima i 3 modela sa vratima na vrhu.Svi modeli sa prednjim vratima temperatura je podešena na fiksnih +4*C.Za modele zamrzivača,imate mogućnost dvije fiksirane temperature koje se mijenjaju sa pomoću ključa,+4*C ili -18*C.

Praktični dodaci,kao klizna vrata,paletne nogice ili transportni kotači(opcionalno) omogućava jednostavno rukovanje cijelo vrijeme.

Dodatni akumulatorski set omogućava održavanje temperature u automnomiji do 8h(bez vanjskog izvora napajanja)

Prijenosni hladnjaci za transport hrane.

„Hladno“ je relativan pojam.U zavisnosti od vanjske temperture i vrste hrane koju prevozite,temperaturni opseg od -22*C do +65*C možemo pokriti svojim proizvodima.U svakom slučaju se primjenjuje isto pravilo-ispravna pohrana uz konstatnu temperaturu je ključ uspjeha.Dometic će sa zadovoljstvom nadograditi hladnjak po vašim specifikacijama.Tvornički postavljena fiksna temperatura uz odstupanja +-2*C.Još manja odstupanja se mogu podesiti ukoliko je potrebno.Možemo postaviti dvije fiksne temperature i ostaviti na vama da birate koja vam je u nekom trenutku potrebna.Također možemo instalirati dodatni grijač radi veće sigurnosti,kao i opremiti hladnjak sa dodatnom memorijom za pohranjivanje podataka.Na ovaj način nema govora da zahtjevana temperatura nije održavana tijekom transporta.

Visoka vanjska temperatura,turbulencije pri transportu ,često otvaranje i zatvaranje,pakiranje i slaganje-

Icey Tek je stvoren za takva iskušenja. Solidna i čvrsta izrada,odlične karakteristike čine Icey-Tek idealnim profesionalnim rješenjem u prehrambenoj industriji.Opremljene ledom ili gel-pakovima,održava prehrabene proizvode svježim tijekom dugog transporta.

RASHLADNI SISTEMI U MEDICINI

Rashladne tehnologije za bolnice,medicinsku praksu i laboratorije zahtjevaju visoki nivo održavanja vrlo precizno određenih temperatura.Sa namjerom da osiguramo savršene uvjete od stacionarnih medicinskih rashladnih ormara do opreme za vozila,Dometic profesionalna rješenja nude precizano održavanje temperature i sigurno rukovanje.

Specijalne nadogradnje za kompresorske ili termoelektrične hladnjake

Prilikom transporta ljekova,cjepiva i drugih temperturno osjetljivih proizvoda,ispravno skladištenje i konstantna temperatura je vitalna.Biti ćemo sretni da opremimo prijenosne hladnjake prema vašim specifičnim zahtjevima.Temperatura je tvornički podešena i održavana unutar 2*C.

Ukoliko se zahtijeva još veća preciznost,možemo i to ostvariti.Možemo postaviti dvije temperaturne vrijednosti ili vam ostaviti na volju da ih sami podešavate.Možemo instalirati grijač radi dodatne sigurnosti ili opremiti hladnjak sa memorijom za pohranu podataka.Na ovaj način je neupitno da li je tražena temperatura bila održavana tijekom transporta.

Idealna temperatura za sigurno skladištenje cjepiva,inzulina i drugih temperaturno osjetljivih ljekova je između +2*C i +8*C.

HEALTH-CARE medicinski hladnjaci za siguno lokalno skladištenje

Možete birati između različitih rashladnih tehnologija i karakteristika:

  • DS serija sa tihim apsorpcijskim hlađenjem
  • HC serija sa moćnim,energetski učinkovitim komporesorskim hlađenjem-također za rad na visokim temepraturama

SPECIFIČNA RJEŠENJA ZA POTREBE MEDICINE

Načinjeni od nehrđajućeg čelika sposobni za hlađenje ili grijanje unutar +-1*C,ovi ugradbeni hladnjaci i ormari za grijanje su specijalno dizajnirani za kola hitne pomoći i transport laboratorijskih uzoraka.Unutarnja temperatura je limitirana na +5*C ili na +37*C.

Kompaktan,cjenovno prihvatljiv,siguran.Dometic termoelektrični ugradbeni hladnjak je limitiran + +5*C električnim krugom što ga čini pogodnim za transport temperaturno osjetljivih proizvoida.

Pouzdan do 20*C ispod temperature okoline.U ambulantama,mala 2,5 litrena jedinica jednostavno stane u ladicu,gdje se može preventivno osigurati od krađe.

Dva specifična rješenja/nadogradnje za veterinarska kola:tvornički podešena temperatura od +5*C pouzdano održavana unutar +-1*C.Ovo vam omogućava transport ljekova,cjepiva,doza sa sjemenom i drugih preparata osjetljivih na toplinu bez gubitaka kvalitete ili pouzdanosti.

RASHLADNA RJEŠENJA U FARMACIJI

Transport u kontroliranim uvjetima u skladu sa GDP direktivom.

Lijekovi,cjepiva i drugi osjetljivi proizvodi moraju se prevoziti i skladištiti na konstantnoj temperaturi u skladu sa GDP direktivom(Good Distribution Pracise),bez prekidanja „hladnog lanca“-od prikupa pa sve do farmaceutskog hladnjaka.

Dometic hladnjaci,transportni kontejneri i medicinskih hladnjaka hlade na podešenoj temperaturi i mogu se upotrijebiti za grijanje ukoliko je potrebno.Što više,opcionalni datta logger omogućava da se jednostavno dokumentira održavanje temperature-zadovoljavajući GDP direktivu cijelo vrijeme.

RASHLADNI SANDUCI ZA TRANSPORT U FARMACIJI

Prevozite laboratorijske uzorke,cjepiva ili druge temperaturno osjetljive farmacijske proizvode.

Dometic rashladni spremnici za transport ljekova su u skladu sa strogim zahtijevima GDP direktive.Dolaze u praktičnom dizajnu sa prednjim vratima i u tri različite dimenzije.Temperatura je tvornički postavljena na standardnih +4*C.

Praktičan dodatak u obliku kliznih vrata,paletnih nogica i transportnih kotača(opcionalni dodatak),omogućavaju jednostavno rukovanje prije,za vrijeme i nakon transporta.

Opcionalni baterijski set može održavati podešenu temperaturu do 8h bez potrebe za vanjskim napajanjem.

PRIJENOSNI HLADNJACI U FARMACIJI

Prilikom transporta ljekova,cjepiva i drugih temperturno osjetljivih proizvoda,ispravno skladištenje i konstantna temperatura je vitalna.Biti ćemo sretni da opremimo prijenosne hladnjake prema vašim specifičnim zahtjevima nadogradnjama u našoj ponudi.Temperatura je tvornički podešena i održavana unutar 2*C.

Ukoliko se zahtijeva još veća preciznost,možemo i to ostvariti.Možemo postaviti dvije temperaturne vrijednosti ili vam ostaviti na volju da ih sami podešavate.Možemo instalirati grijač radi dodatne sigurnosti ili opremiti hladnjak sa memorijom za pohranu podataka.Na ovaj način je neupitno da li je tražena temperatura bila održavana tijekom transporta.

Ugradbena rješenja za transport lijekova u vozilima hitne pomoći.

Ugradbeni kabineti od nehrđajućeg čelika sa kompresorskim hlađenjem ili grijanjem.

Hlađenje ili grijanje sa preciznošću od +-1*C,Dometic inovativna generacija rashladnih ili grijanih ormara su specijalno dizajnirani za kola hitne pomoći.Unutrašnja temperatura je limitirana na +5*C ili 37*C(+-1*C).Ove karakteristike u kombinaciji sa ostalim inteligentnim detaljima kvalificiraju ove ormare i za druge primjene.

Termoelektrični ugradbni hladnjak.

Prevozite osjetljivu robu na temperturu i trebate sigurno okruženje.

Kompaktan,cjenovno prihvatljiv,siguran.Dometic termoelektrični hladnjak je limitiran + +5*C električnim krugom što ga čini pogodnim za transport temperaturno osjetljivih proizvoida.

Pouzdan do 20*C ispod temperature okoline.U ambulantama,mala 2,5 litrena jedinica jednostavno stane u ladicu,gdje se može preventivno osigurati od krađe.

HEALTH-CARE medicinski hladnjaci za siguno lokalno skladištenje

Idealni za sigurno skladištenje cjepiva,inzulina i drugih temperaturno osjetljivih ljekova(+2*C do +8*C).Možete izabrati između različitih tehnika i izvedbi:

  • DS serija sa tihim apsorpcijskim hlađenjem
  • HC serija sa moćnim,energetski učinkovitim komporesorskim hlađenjem-također za rad na visokim temepraturama okoline

Kategorije proizvoda