HLADNA KABINA JE STVAR PROŠLOSTI ZAHVALJUJUĆI EBERSPÄCHERU

katalog-16“Ništa nije oprečno kao more” – stara je poslovica morskih vukova. Nije onda ni čudno da se uvjeti na brodu stalno mijenjaju: u jednom trenutku sunce sja punom snagom, u drugom snažni, sirovi vjetar donosi jaku kišu i hladnoću. I vi ste usred svega toga. Za strastvene među vama to nije problem, naravno. Ali nakon napornog dana na palubi zaradili ste dobar odmor! Eberspächerovi brodski grijači brinu se da vi i vaša posada imate toplo i ugodno potpalublje. Vi odlučujete koliko toplo želite da vam bude – Eberspächerov grijač će vam onda brzo i tiho osigurati željenu toplinu. I vjerojatnost je velika da se skupa sa temperaturom i vaše raspoloženje diže.Svatko sa Eberspächer grijačem na brodu se može komotno upustiti u burna područja i otkriti da čak i hladna razdoblja mogu biti idealna za uzbudljiva krstarenja.

Grijač koji odgovara vašim potrebama vam je vrlo važan. Zato Eberspächer nudi dva različita sistema na odabir. Eberspächerovi grijači zraka fokusiraju se na grijanju unutrašnjosti, pružajući tako udoban ambijent. Eberspächerovi grijači vode rade čak i više – griju i brodsku vodu kako bi trenutno imali toplu vodu – u tušu i u kuhinji.

Koristeći Eberspächerove brodske grijače znači uživati pogodnosti najnaprednije svjetske tehnologije. Eberspächerovi grijači određuju standard desetljećima – ne samo u brodskom sektoru već i u svim granama sektora putničkog prijevoza.

EBERSPÄCHER katalog

Proizvodi

 • EBERSPÄCHER GRIJAČI ZRAKA – TRENUTNA TOPLINA

  Airtronic D2
  Airtronic D3
  Airtronic D4
  Airtronic D4 Plus
  Airtronic D5
  D8 LC

 • EBERSPÄCHER GRIJAČI VODE –TOPLINA TOČNO GDJE JU ŽELITE

  Hydronic M8 Biodiesel
  Hydronic M10
  Hydronic M12
  Hydronic L16
  Hydronic L24 / L30 / L35