Vakum generatori

U središtu svakog VacuFlush brodskog toaletnog sistema nalazi se vakum generator. Vakum se tiho akumulira u zasebnom spremniku i odmah raspršuje u VacuFlush toaletu tokom ispiranja.

Otvori opis

vakum_generator_vg4J Serija vakum generatora – uz isporuku uređaja s najučinkovitijom potrošnjom vode i električne energije, ove vakum generatore nikad nije bilo lakše instalirati. Njihova mala veličina i mogućnosti unosa/pražnjenja olakšavaju postavljanje u gotovo svaku brodsku konfiguraciju vodovodnog sustava.

S Serija vakum generatora – tamo gdje je prostor ograničen, ova nisko profilna, snažna jedinica savršeno odgovara. Dolazi kao jedna cjelina, tiha vakum pumpa i čvrsta polietilenska vakumska komora se također mogu zasebno ugraditi kod posebnih ugradnji.

Vakum pumpe

Dokazane u tisućama motornih jahti i drugim vozilima, SeaLand vakum pumpe pokreću VacuFlush toalete još od 1969.godine. Vakum pumpe se spajaju na zasebne vakum tankove/spremnike kako bi se postigle VacuFlush performanse.

Vakum pumpe M serije – postoji do 8 kombinacija montaže VacuFlush wc/vakum tanka na jednu snažnu vakum pumpu iz M serije. Idealno za mega – jahte te brodova za chareter industriju.

Vakum pumpe S serije – pokazano dobra i pouzdana vakum pumpa sa mijehom opskrbljuje VacuFlush toalete već više od 30 godina. Omogućuje ispiranja sa malim protokom vode od samo 0,5 l. Priključuje se na odvojeni vakuum spremnik (model VT).

Vakum tank

Spojen između VacuFlush wc – a i vakum pumpe iz S/M serije, Dometic SeaLand vakum tank ima kapacitet od 4.8 ft vakuma, sile koja odmah čisti školjku prilikom ispuštanja.

VT Vakum tank – pohranjuje silu vakuma kako bi odmah i temeljito očistio VacuFlush školjku sa svakim ispiranjem. Povezuje se sa VacuFlush wc-om i sa vakum pumpom iz S ili M serije. Može se postaviti vodoravno, okomito ili na plafon ako tako zahtijeva postojeća konfiguracija na brodu.

Kategorije proizvoda