„Pionir u dizajnu i izradi desalinizatora posvećenih nautičkom svijetu.“

Dessalator uređaj za desalinizaciju vode rezultat je više od 35 godina iskustva u industriji. Dessalator je lider i pionir u dizajnu i izradi desalinizatora posvećenih nautičkom svijetu. U ranim osamdesetima osnivač Dessalator-a, gospodin Patrick Wagner, osmislio je prvi svjetski 12 V i 24V desalinizator. Dessalator uređaj za desalinizaciju vode bio je u stanju proizvoditi tada znatnu količinu od 30 litara pitke vode po satu. To je bila apsolutna tehnička revolucija koja je omogućila brodovlasnicima samodostatnost. Samo nekoliko godina kasnije Dessalator je izumio svoj patentirani DUO desalinizator. DUO desalinizator sa dva motora koji radi na AC i DC izvor.

Dessalator uređaj za desalinizaciju vodeOd trenutka kad je kompanija osnovana središnja vrijednost je bila INOVACIJA.
Dessalator danas nudi kompletan raspon desalinizatora počevši sa 30 do 2000L/H. Dessalator uređaj za desalinizaciju vode prvi je izbor kako brodograditelja tako i samih vlasnika brodova.

Dessalator desalinizatori su prepoznati i nagrađivani za svoju jednostavnost prilikom korištenja. Osim toga, odlikuje ih učinkovitost, izdržljivosti u raznim uvjetima, mogućnosti servisiranja i izvrsna kvaliteta izrade.

Snaga Dessalatora leži u dugogodišnjem iskustvu u svim aspektima obrnute osmoze i uskoj suradnji s velikim brodogradilištima.

DESSALATOR VRIJEDNOSTI

Na temelju toga iskustva i povratnih informacija korisnika Dessalator istinski vjeruje u svoje principe projektiranja:

  • jednostavnost – izraditi jednostavan sistem, razumljiv i jednostavan za krajnjeg korisnika
  • robusnost – izbor kvalitetnih materijala bez kompromisa i kvaliteta izrade predviđena za non-stop korištenje
  • servis – jednostavno održavanje sa svim dijelovima za servis koji su lako dostupni.

Dessalator uređaji za desalinizaciju vode su podržani od mreže pomno odabranih distributera i dilera diljem svijeta, bilo da trebate kompletnu novu instalaciju, servis ili jednostavno imate pitanje o desalinizatorima, a FRIGOMARINE sa ponosom ističe kako je dio te mreže. Dessalator svake godine organizira serminare i tehničke treninge za sve svoje zastupnike kako bi bili u koraku sa svim najnovijim proizvodima Dessalatora i tako vam mogli dati najbolji mogući savjet ili servis koji trebate.

Dessalator uvijek teži napretku i poboljšanjima, a to postiže slušajući potrebe samih korisnika. Dessalator je svjestan da za održavanje odnosa sa kupcima, a i samog poslovanja treba zadovoljiti potrebe i želje kupaca. To je jedna od osnovnih temelja njihovog sistema upravljanja kvalitetom, što potvrđuje i certifikat ISO9001:2008.

U svojim nastojanjima za konstatnim poboljšanjima i inovacijama, Dessalator je osmislio brojne nove nadogradnje za svoje desalinizatore. Iste je moguće implementirati na postojeće sisteme tako da vaš sistem iako ga koristite godinama može dobiti novu kvalitetu.

Više o desalinizatorima