TurboSwing je nov i uzbudljiv način doživljavanja sportova na vodi iza brodova opremljenih vanbrodskim motorima. Bilo da uživate u skijanju na vodi, tubama za vuču, wakebordanju ili parasailingu doživaljaj će sepodići na višu razinu.

TurboSwing performans

TurboSwing brend slika

Patentirana tehnologija podiže konop za vuču iznad daske,skija ili tube i osigurava konstantano povlačenje i poboljšava silu povlačenja. Ovaj inovativan sistem se sastoji od šipke od nehrđajučeg čelika AISI316 sa nosačima koji se montiraju direktno na postojeći nosač motora i okružuje vanbrodski motor. Konop za vuču se može brzo fiksirati na koloture na šipci koje dozvoljavaju konopu glatko klizanje sa jedne na drugu stranu rezultirajući manjim naprezanjima i boljoj izvedbi onoga koji se vuče. U isto vrijeme osigurava se stabilnost i bolji manevar plovila te štedi gorivo prilikom vuče, što je vrlo bitna stavka, posebice kod iznajmljivača.

TurboSwing montaža

Može se montirati doslovno na bilo koji brod sa vanbrodskim motorom, počevši od gumenjaka i glisera. Moguće ga je montirati i na brodice sa kabinom ili natkabinom. TurboSwing je dostupan kako za jednostruke instalacije (jedan vanbrodski motor), tako i za duple instalacije (dva vanbrodska motora).

Za ispravan odabir TurboSwing-a za vaš motor

Otvori opis

Video sa instrukcijama za instalaciju TurboSwinga