Za učinkovito i dugotrajno održavanje potrebne temperature, opremite vašu Icey-Tek ledenicu Gel packom ili rashladnim vrečicama Techni Ice.

Za neke modele u ponudi su po mjeri izrađeni jastuci za sjedenje napravljeni od visokokvalitetnih materijala, koji ledenice pretvaraju u udobnu sjedalicu tj. savršeno dodatno sjedeće mjesto u šatoru ili na brodu.

Otvori opis

Techni Ice

Značajan iskorak u tehnologiji pakiranja leda napravljen je korištenjem poliakrilatnog polimera koji može smrznuti do -190C (to je 2x hladnije od suhog leda). Techni Ice višekratna pakiranja su često smrznuta u visokim zamrzivačima na -80C kada se koriste u aplikacijama kao suhi led. Mogu se uspješno zamrzavati u kućanskim zamrzivačima. Techni Ice vrećice se zamrzavaju između -180C i -210C kada je zamrzivač namješten u postavkama na maksimalno hlađenje za razliku od leda ili uobičajenih gel pakiranja koji se hlade do -10C. Ako imate vertikalni kućanski zamrzivač s najmanje 2 ili 3 police te ga u potpunosti napunite s Techni Ice višekratnim vrećicama, tada će se često temperatura smanjiti na dvostruko nižu u vremenskom razdoblju od 1 tjedna, te do temperature od -35OC.

Proizvodi