Jobe Aero supovi su jedne od najlakših daski na tržištu. Zašto je to tako?

Prilikom izrade koristimo jednu od najnovijih konstrukcijskih metoda i tehnika izrade.Da bi dobili dasku izrazito čvrstu,donji i gornji dio se sastoje od 2 stvarna sloja PVC-a.Netko bi pomislio da bi to uzrokovalo da daska bude dvostruko teža,ali ne i JOBE daska.Razlog tome je kad se SUP napuše,dva sloja drže zajedno stotine najlonskih niti.Ova tehnologija se naziva“drop-stich tehnology“,jer su najlonske niti ušivene u prva dva sloja PVC-a.Ove niti daju oblik SUP-u.

Preko prvog sloja PVC-a koji drži niti,dolazi drugi sloj PVC-a.Jobe Aero SUP-ovi su po tome jedinstveni jer su ova dva sloja PVC-a strojno sprešana zajedno,novom inovativnom tehnologijom.Uobičajeno se ovo radi ručno i zahtjeva mnogo ljepila.JOBE daske zbog toga sadrže mnogo manje ljepila(ukupna težina ljepila za cijelu dasku može biti i do 2kg).Rezulatat ove tehnike je ;mnogo lakša daska.

Pogledajte tablicu sa težinama JOBE AERO SUP-ova:

SUPtežina SUP-a, uključujući peraju
Aero SUP 9.47.2 KG
Aero SUP 10.08.0 KG
Aero SUP 10.69.0 KG
Aero SUP 11.69.3 KG
Aero SUP 12.69.5 KG
Aero YOGA SUP 10.610.0 KG

Proizvodi

 • Bilo da se radi o početnicima ili lakšim korisnicima,svi mogu pronaći svoj put sa Lika 9.4,koja dolazi u kompletu sa nepromočivom torbom, fiberglass (stakloplastičnim) teleskopskim veslom i pumpom u pripadajućoj boji.(tko kaže da izgled nije bitan).Daska ima neodvojive peraje.Naša ljepotica voli istraživati jezera,rijeke i vode u urbanim dijelovima.Nudimo i malo iznenađenje,crnu vezicu za SUP.

  NEDOSTUPNO

 • Nova SUP daska u Jobe kolekciji! Venta je naša nova bijela daska za vodu koja se može koristiti čak i kada je more uzburkano i puše vjetar. Ova nova 9.6 SUP daska ima volumen od 300 litara i koristi Heat Bonded tehnologiju koja osigurava kvalitetu i čvrstoću.

 • Ponosno vam predstavljamo Volta 10.0 paket.Naša najnovija inovacija ima debljinu od 4,75“(13,1cm) omogućavajući najbolja maritimna svojstva sa vozačima do 100kg .Daska dolazi u kompletu sa nepromočivom torbom, fiberglass (stakloplastičnim) teleskopskim veslom i pumpom u pripadajućoj boji.Sa ovom daskom možete istraživati jezera,rijeke i urbane vode,bilo da se radi o početnicima ili iskusnijim vozačima.

  NEDOSTUPNO

 • Vrhunska kvaliteta! Desna je naša SUP daska koja nudi kvalitetu na koju ste navikli od Jobe SUP-a, ali po pristupačnoj cijeni. Desna je tanji SUP, ali koristi i novu X-Stitching konstrukciju i Heat Bonded tehnologiju.

 • YARRA 10.6 je pristupačana i ima novi dizajn.Ovo se odnosi prvenstveno na upravljivost daskom,što je čini jednom od najzabavnijih daski u našem asortimanu,dok je u isto vijeme super stabilna zahvaljujući svom širokom obliku.Iskoristite rastezljivu vezicu na prednjem dijelu za nošenje stvari tijekom vaših istraživanja i lako i jednostavno nosite dasku pomoću ergonomske ručke od neoprena.YARRA 10.6 paket sadrži specijalno dizajniranu nepromočivu torbu ,sa  fiberglass (stakloplastičnim) teleskopskim veslom i ručnom pumpom u pripadajućoj boji,plus 8“ peraja.

 • YARRA 10.6 je pristupačana i ima novi,nježniji i ljepšem spolu primamljiviji dizajn .Ono što prvo upada u oći pri izmjeni su boje koje oživljavaju ovu već i ovako živu dasku.

 • Novo!

  Bilo da ste yogi ili yogini,jogom pronalazite vlastitu ravnotežu.Naša ljepotica je doista prikladna za sve vrste joga vježbi zahvaljujući svojoj širini od 83,8cm.Dolazi u o paketu sa specijalnom torbom, fiberglass (stakloplastičnim) veslom i pumpom u pripadajućoj boji.

 • Bilo da ste yogi ili yogini,jogom pronalazite vlastitu ravnotežu i od sada u prelijepoj nježnoj rozoj boji.Naša ljepotica je doista prikladna za sve vrste joga vježbi zahvaljujući svojoj širini od 83,8cm.

 • Duna 11.6 ima obnovljen dizajn i sada izgleda kao prava touring daska,spremna na istraživanje i avanturu.Ultimativni saputnik za lako osvajanje velikih udaljenosti uz iznimnu stabilnost zahvaljujući 78,7cm širokom obliku.Na prednjem dijelu rastezljive vezice će omogućiti da sa sobom ponesete što želite.Dolazi u paketu sa specijalno dizajnirnom torbom, fiberglass (stakloplastičnim) veslom i pumpom u pripadajućoj boji i montiranom 8“ perajom.

 • Neva 12.6 je rođena za prave avanturiste i putnike da istraže svaki pedalj svijeta u pravom tempu bez napora.Dolazi u kompletu sa nepromočivom torbom, fiberglass (stakloplastičnim) teleskopskim veslom i pumpom u pripadajućoj boji i sigurnosnom vezicom.Ova ljepotica je spremna za istraživanje jezera,rijeka i mora sa veslačima do 120kg.Oblik prednjeg dijela i jedna peraja od 8“ omogućava da reže vodu bez problema,a svojim oblikom i širinom je spremna za duga putovanja.

 • Veliki SUP-ovi se bolje zabavljaju! Okupite svoje ljude i krenite u ovu urnebesnu teambuilding aktivnost. Svi će vam na obali zaviditi. Kakva zabava! Šest osoba može udobno veslati istovremeno na ogromnom Auro SUP-u!

 • Seine 10.6 je SUP iz Infinity serije, fenomenalna u kombinaciji s cijelom Infinity seriji tuba,prsluka i sve dodatne opreme.Daska dolazi u kompletu sa nepromočivom torbom, fiberglass (stakloplastičnim) teleskopskim veslom i pumpom u pripadajućoj boji.Sa ovom daskom možete istraživati jezera,rijeke i urbane vode,bilo da se radi o početnicima ili iskusnijim vozačima.