Jobe Aero supovi su jedne od najlakših daski na tržištu. Zašto je to tako?

Prilikom izrade koristimo jednu od najnovijih konstrukcijskih metoda i tehnika izrade.Da bi dobili dasku izrazito čvrstu,donji i gornji dio se sastoje od 2 stvarna sloja PVC-a.Netko bi pomislio da bi to uzrokovalo da daska bude dvostruko teža,ali ne i JOBE daska.Razlog tome je kad se SUP napuše,dva sloja drže zajedno stotine najlonskih niti.Ova tehnologija se naziva“drop-stich tehnology“,jer su najlonske niti ušivene u prva dva sloja PVC-a.Ove niti daju oblik SUP-u.

Preko prvog sloja PVC-a koji drži niti,dolazi drugi sloj PVC-a.Jobe Aero SUP-ovi su po tome jedinstveni jer su ova dva sloja PVC-a strojno sprešana zajedno,novom inovativnom tehnologijom.Uobičajeno se ovo radi ručno i zahtjeva mnogo ljepila.JOBE daske zbog toga sadrže mnogo manje ljepila(ukupna težina ljepila za cijelu dasku može biti i do 2kg).Rezulatat ove tehnike je ;mnogo lakša daska.

Pogledajte tablicu sa težinama JOBE AERO SUP-ova:

SUPtežina SUP-a, uključujući peraju
Aero SUP 9.47.2 KG
Aero SUP 10.08.0 KG
Aero SUP 10.69.0 KG
Aero SUP 11.69.3 KG
Aero SUP 12.69.5 KG
Aero YOGA SUP 10.610.0 KG

Proizvodi

 • Nova SUP daska u Jobe kolekciji! Venta je naša nova bijela daska za vodu koja se može koristiti čak i kada je more uzburkano i puše vjetar. Ova nova 9.6 SUP daska ima volumen od 300 litara i koristi Heat Bonded tehnologiju koja osigurava kvalitetu i čvrstoću.

 • Jobe Venta 9.6 SUP je potpuno novog oblika i zadovoljit će svakog ljubitelja avanture. Jednostavnim postavljanjem nosača za jedro na dasku, ovaj fantastičan SUP će Vas odvesti gdje god poželite uz malu pomoć majke prirode!

 • Novi Jobe Mira SUP paket je savršen omjer cijene i kvalitete! Ako ste u potrazi za SUP-om s kojim je lako rukovati koji ima sve što Vam je potrebno da bi proveli savršen dan na vodi, upravo ste ga našli.

   

 • Jobe Leona paket je novi paket u kolekciji za 2021. godinu. Ovaj SUP je viske kvalitete, ali puno pristupačnije cijene! SUP ima sve tehničke kvalitete poput X-Stitching tehnologije kako bi SUP bio lakši i boje ispunjavao sve zahtjeve.

 • Jobe Yarra SUP paket je pravi primjer savršenog oblika i funkcije. Uz „EZ Lock Fin“ peraju i viskokvalitetnu konstrukciju i izdržljivost zasnovanu na Heat Bonded tehnologiji, Jobe Aero Yarra SUP je savršen i svestran SUP za svakog ljubitelja avanture na vodi.

 • Jobe Yarra SUP paket je pravi primjer savršenog oblika i funkcije. Uz „EZ Lock Fin“ peraju i viskokvalitetnu konstrukciju i izdržljivost zasnovanu na Heat Bonded tehnologiji, Jobe Aero Yarra SUP je savršen i svestran SUP za svakog ljubitelja avanture na vodi.

 • Jobe Duna 11.6 SUP je dobio velike dizajnerske preinake koje uključuju puno zaobljeniji stražnji kraj kako bi oblik pratio funkciju! Ne samo da izgleda bolje već promjene u dizajnu imaju i praktičnu primjenu.

 • Jobe E-Duna 11.6 paket koji uključuje E-Duna Drive je jedna od najzanimljivijih stvari koja se dogodila u svijetu SUP-ova. Koristeći integriran, ali odvojiv motor na bateriju, Jobe E-Duna će vas glisirati kroz vodu sa velikom lakoćom.

 • Kako Vas nitko ne bi zasjenio za Vas imamo Jobe Aero Neva 12.6 SUP! Savršena SUP daska za brze obilaske, Nevu krase nove karakteristike poput „EZ Lock Fin“ jednostavno odvojive peraje i lagane X-Stitching konstrukcije koje Vam omogućavaju duge vožnje na vodi.

 • Veći SUPOVI, više zabave! Okupite svoje ljude i započnite sa ovom nevjerojatnom zanimljivom zabavom za team-building i zavidjeti će Vam svi na plaži. Jobe Aero SUP’ersized SUP je toliko velik da na njega komotno stane i šestero ljudi!