OSNOVE SKIJANJA NA VODI

Vrijeme je prekrasno i odlučili ste ste se zabaviti skijanjem na vodi.Da bi postali pravi majstor skijanja na vodi,prvo morate naučiti abecedu skijanja,zato smo odlučili sa vama podijeliti nekoliko savijeta za početnike(neka se iskusni skijaše ne ljute)

Otvori opis

KORAK 1.

Prije nego krenete na vodu,uronite skije u vodu i dobro ih smočite.Na ovaj način ćete lakše stati u vezove.

KORAK 2.

Skije su na nogama,vrijeme je da uđete u vodu i okrenete se prema brodu.Pobrinite se da se pozicionirate ravno iza broda radi lašeg starta.

KORAK 3.

Ispružite ruke!Mnogi ljudi imaju naviku,čim osjete naprezanje konopa,povlačiti ga prema sebi,ali kad to radite gurate skije od sebe i rezultat je pad na leđa.Ukoliko ispružite ruke, to se neće dogoditi.

KORAK 4.

Nakon što ste ispružili ruke ,posegnite rukama prema stopalima,dok vrhovi skija vire iz vode.Ostanite u niskom položaju skupljeni radi što boljeg balansa i lakšeg starta.

KORAK 5.

Ruke su ispružene i u niskom ste položaju.Kad brod krene i osjetite naprezanje na konopu,gotovo ćete automatski ustati.Kada se to dogodi gurajte ručke prema dolje.Ovo će vam olakšati balansiranje težinom na ručki kad poželite ustati.Održavajte pritisak na ručki na način da je gurate prema koljenima.

KORAK 6.

Izašli ste iz vode i želite raditi zaokrete,ali kako to doista i napraviti!?Pretpostavimo da želite krenuti u desno,lagano se nagnete u desnu stranu.Kada ste to napravili,gurajte svoju unutarnju nogu,u ovom slučaju lijevu, prema van.Naslanjanjem na desnu nogu i odgurujući se lijevom prema van,skrećete u desno.

Isto vrijedi za skretanje u lijevo. Naslonite se na lijevu nogu i desnu gurate prema van.Neka su vam leđa ispravljena dok ovo radite..

KORAK 7.

Poslijednji savjet, ali nikako ne najmanje bitan. ZABAVITE SE!!
Koliko god puta pali u vodu i pokušavali sve ovo iznova ,ne zaboravite se zabaviti dok ovo radite i uživajte u svojim prvim vožnjama.Dugo ćete ih prepričavati😊

Proizvodi

  • Allegre Combo skije za vodu su perfektna  mješavina stabilnosti i izdržljivosti kao početnički nivo za slalom skijanje na vodi.Upotrijebite prilagodljive vezove za mijenjanje stila od kombo do slalom vožnje.Žljebovi na dnu skija omogućavaju sate i sate zabave nakon svakog izlazka na vodu iz sezone u sezonu.

  • Allegre Combo skije za vodu su perfektna mješavina stabilnosti i izdržljivosti kao početnički nivo za slalom skijanje na vodi.Upotrijebite prilagodljive vezove za mijenjanje stila od kombo do slalom vožnje.Žljebovi na dnu skija omogućavaju sate i sate zabave nakon svakog izlazka na vodu iz sezone u sezonu.

  • Skijanje je jednako mnogo zabave za djecu.Pobrinite se da i ostane zabava sa ovim malim zujalicama (buzz)sa svijetlim perajama za bolju uočljivost.Ove slatke zujalice dolaze sa konopom,ručkom i poprečnom prečkom radi bolje stabilnosti.

  • Encore slalom skije su vrhunske skije stvorene za prave fanatike slalomskog skijanja. Ove vrhunske skije imaju 3 krajnja fleksibilna uzorka kako bi zadržale krutost kada je trebate najviše i konkavne rubove kako bi održavali maksimalnu brzinu i kontrolu. Encore skije spremne su za bilo koji zadatak koji poželite, a i više od toga!

  • Mode slalom skije nude širi profil i dolaze s dodanim kanalima i V dizajnom što čini skije vrlo stabilnima i savršenima za skijaše početnike u slalomu. MODE skije su opremljene sa direktinim skijaškim vezovima i EVA podlogom za stopala radi udobnosti i bolje kontrole.

  • Jobe Baron slalom skije dizajnirane su za srednju razinu slalomskog skijanja. Jobe je projektirao Baron skije s malo užim repom što zavoje čini lakšima jer stražnji dio skije leži dublje u vodi. Ova skija također sadrži i konkavne rubove. Ove tradicionalne slalomske skije generiraju pravi rub koji ima sposobnost držanja bez smanjenja kontrole zbog sklopke s tri stupnja. Vezice nisu uključene.

  • Allegre Combo skije za vodu su perfektna mješavina stabilnosti i izdržljivosti kao početnički nivo za slalom skijanje na vodi.Upotrijebite prilagodljive vezove za mijenjanje stila od kombo do slalom vožnje.Žljebovi na dnu skija omogućavaju sate i sate zabave nakon svakog izlazka na vodu iz sezone u sezonu.