Proizvodi

  • Jobe STREAK kneeboard paket sadrži sve što vam treba da krenete na valove.Kneeboard,prsluk(50N),konop i torba za transport.Streak kneeboard je izrađen roto tehnikom što mu osigurava dugotrajnost i čvrstoću.Kneeboard je doista igračka za cijelu obitelj i jednostavan je za korištenje.

  • U ovom paketu nalazi se sve što vam je potrebno za početi kneeboardanje. U prozirnu ručnu torbu spakirani su Sentry kneeboard, ručka za vuču i univerzalna vesta za spašavanje.

  • Jobe Prophecy Kneeboard je cijenjen zbog svoje stabilnosti i veće širine. To dopušta dasci da promovira okretaje i stimulira mekano slijetanje. Potpuno podstavljeni kneeboard remen zaključava vozača na udoban način, dok tradicionalno lagana jezgra od pjene pruža lagan osjećaj.

  • Stage Kneeboard garantira nevjerojatno zabavno i nikad dosadno iskustvo sportova na vodi. Mekani i udobni pjenasti jastučići za koljena omogućavaju da kneeboard-ate dugo vremena. Stage kneeboard je vrlo lagan zbog njegove jezgre od pjene drveta i profiliranog oblika.