Konopi se sigurno lako previde od sve te cool i sjajne opreme za vodene sportove i zabavu na vodi i sigurno su najzanemareniji i pomalo zaboravljeni od sve ostale opreme za sportove na vodi.Konopi su u stvari temelj svake opreme za sportove na vodi i čine jedan od najvažnijih detalja kad govorimo o sigurnosti i performansama tijekom vožnje ,bilo da govorimo o konopima za vuču tuba, skija ili wakebord-ova. Investicija u dobar konop ove sezone je jedna od najpametnijih odluka ove sezone.

Otvori opis

Konopi za skije su najjednostavniji konopi,napravljeni od najlona.Rastegnuti će se ponešto,rastežu se normalno ili imaju opciju da su podijeljeni u sekcije.Dužine konopa za skijanje variraju od 70-75ft.Ručke su uglavnom kraće i tvrđe i opremljenje tvrđiim pjenastim prihvatom.To omogućava skijašu bolji prihvat i bolji odaziv.I zato što skijaši uglavnom padaju u vodu ispred svojih skija,kraće ručke su prevencija da se skijaši ne zapetljaju u konop.

“Za početnike”, a i one malo naprednije savjetujemo Jobe Transfer Ski Combo Red konop namjenjen rekreacijskom skijanju na vodi.Dolazi u crvenoj jarkoj boji, radi bolje uočljivosti.Ugodna gumena ručka čini Jobe Transfer Ski Combo Red lijepim dodatkom vašoj opremi za zabavu na vodi.

Proizvodi

  • Jobe Magnum Bridle 8ft  se koristi za vuču tuba za 4 osobe.Ovaj konop dolazi sa 2 izrazito čvrsta karabina od nehrđajućeg čelika za brzo povezivanje konopa sa vašim plovilom.Konop i ručka plutaju i tako vam štede vrijeme,a ujedno drže konop dalje od propelera.Koristite ovu vrstu konopa za vuču banana i tuba za više osoba.

  • Jobe Watersports Bridle 8ft se koristi za vuču tuba/skija za dvije osobe.Ovaj konop dolazi sa 2 karabina od nehrđajućeg čelika za brzo povezivanje konopa sa vašim plovilom.Konop i ručka plutaju i tako vam štede vrijeme,a ujedno drže konop dalje od propelera.

  • Jobe TRANSFER SKI COMBO BLUE je konop namjenjen rekreacijskom skijanju na vodi.Dolazi u plavoj jarkoj boji,radi bolje uočljivosti.

  • Jobe TRANSFER SKI COMBO GREEN je konop namjenjen rekreacijskom skijanju na vodi.Dolazi u zelenoj jarkoj boji,radi bolje uočljivosti.

  • Jobe TRANSFER SKI COMBO RED je konop namjenjen rekreacijskom skijanju na vodi.Dolazi u crvenoj jarkoj boji,radi bolje uočljivosti.