Blistavi pogled

Ekskluzivni CoolMatic CRP hladnjaci dizajnirani su za ljude koji vole putovati u prvoj klasi. Bilo u elegantnoj sivoj mat izvedbi ili u stainless steel izvedbi. CoolMatic postavlja nove standarde u pogledu dizajna, opreme, nove tehnologije i finalne izvedbe. Priuštite si prvoklasno hlađenje. Postavite CoolMatic CRP hladnjak na brod i uživajte u istim ekskluzivnim uvjetima kao što imate doma – Vi to zaslužujete!

Otvori opis

cr50s_detailZnačajke CRP serije:

 • Pet modela kapaciteta od 48 do 136 litara dodatno opremljenih: držač boce, funkcionalne police za hranu (CRP 110 / CRP 140 s ladicama)
 • Dostupni u sivoj mat izvedbi ili u stainless steel izvedbi
 • Savršena regulacija temperature hlađenja i dubokog zamrzavanja
 • Posebno izolirani odjeljak za zamrzavanje
 • Optimalna distribucija temperature zahvaljujući dodatnom isparivaču ugrađenom u interijer
 • Dvostruko zaključavanje vrata (gore/dolje), varijabilni nosači za vrata
 • Zaključavanje vrata s dvostrukom funkcijom (zaključavanje/ventilacija)
 • Jednostavna izmjena prednje dekorativne ploče hladnjaka
 • Visoke performanse hlađenja: potpuno hermetički zatvoren kompresor

Ugradnja sa standardnim ili flush-mount okvirom

Za ugradnju CoolMatic CRP hladnjaka u kuhinjski prostor izaberite standardnu ili flush-mount ugradnju uz okvire iz WAECO asortimana dodatne opreme. Obje opcije će držati Vaš hladnjak na sigurnom u mjestu. Korištenje flush-mount okvira je posebno elegantno rješenje, jer su vrata hladnjaka u ravnini s ostalim aparatima i ormarićima umjesto da strše prema van.

Vrhunski dizajn s Cool Blue rasvjetom interijera

Ugrađene ručice vrata

Ugodno za držanje. Ugrađene ručice vrata omogućavaju nježno i lako otvaranje vrata hladnjaka. Lagano podizanje ručice dovoljno je za otključavanje vrata. Možete osjetiti razliku: nema izbočene ručke za prihvat. Uske ručke u skladu s elegantnim dizajnom vrata hladnjaka.

Funkcionalno hlađenje prostora

Dizajn interijera CoolMatic CRP hladnjaka je ujedno inteligentan i funkcionalan. Veći držač boce i ladica s poklopcem na unutarnjoj strani vrata, košara za povrće i ladica za pohranu pružaju dovoljno prostora za svježu hranu. Modeli CRP 110 i CRP 140 imaju dodatnu drugu ladicu za pohranu, dvije ladice za svježu hranu i police.

Posebno izoliran odjeljak za smrzavanje – ocjenjen za tropske uvjete

Kokteli s kockicama leda? Bilo kada! Svi hladnjaci iz CoolMatic CRP serije imaju zasebno izolirani odjeljak za smrzavanje. Deblji isparivač i ekstra jaka izolacija osiguravaju konstantno održavanje temperature od -18OC u odjeljku za smrzavanje kao i željenih +5OC do +7OC u ostalim dijelovima hladnjaka – čak i kada temperatura okoline dosegne tropske razine (+43OC).

Patentirano zaključavanje: zatvaranje ili ventilacija

Vrata CoolMatic CRP serije hladnjaka sadrže patentirani mehanizam zaključavanja. U modu hlađenja, vrata hladnjaka su zaključana na vrhu i dnu za dvostruku sigurnost. S obzirom na sve, hladnjak će biti čvrsto zatvoren – čak i prilikom pritiska sadržaja hladnjaka (hrane, pića) s unutarnje strane vrata. Postavljanjem u poziciju „ventilacije“, vrata su minimalno otvorena i time je omogućena ventilacija unutrašnjosti kada hladnjak nije u korištenju.

Proizvodi

 • Kompresorski hladnjak sa zamrzivačem, za 12/24 V DC

  Kat. Broj: 9105203984
  Kapacitet: približno 39 L
  Odjeljak za zamrzavanje: 5.3 L
  Napon: 12/24V DC
  Snaga: 40 W