360° ORBIT Baza

Prostorno štedljiv wc je savršen za naknadno postavljanje. Njegove manje dimenzije odgovaraju vodovodnim točkama u većini brodskih zahoda i najbolje od svega, 360° ORBIT značajka ugradnje znači da se baza može postaviti pod bilo koji kut u odnosu na školjku kako bi se izbjegli zidovi i prilagodilo različitom uređenju kupaonica. Dodatna prednost je vrlo učinkovit mehanizam za usitnjavanje, njegov kotač od nehrđajućeg čelika sa 10 noževa za usitnjavanje uništava otpad i time omogućava optimalno strujanje otpadnih voda. MasterFlush serija uključuje dva nova modela s vanjskom (udaljenom) pumpom morske vode (MasterFlush 7165 i MasterFlush 8165). Ovo pametno rješenje za ugradnju pruža dodatni tihi rad, udobnost čak i u najmanjoj sobi na brodu.

Otvori opis

221731cPrednosti:

  • Udobnost i higijena kao kod kuće
  • 360 ° zakretanje baze ( u bilo kojem smjeru)
  • Veličina sjedala kao kod kuće, duboko nagnuta zdjela i estetski privlačan zaobljeni prednji dio
  • Manje dimenzije odgovaraju vodovodnim točkama u najčešće korištenim brodovima

Dostupan model nižeg profila, MasterFlush 8165, nudi „normal“ i „dry bowl“ opcije ispiranja, kao i „add water“ opciju. Ovaj model je jedan od najjednostavnijih keramičkih maceratorskih wc-a za ugradnju zato što svako ispiranje traje dok je pritisnuto tipkalo za ispiranje, tako da nema upravljačkog modula za postavljanje odvojeno od wc-a.

MasterFlush serija 7000 i 8000 od Dometica uništava otpad s manje energije od konkurentskih toaletnih sustava, imaju tiši rad i brzi su i jednostavni za ugradnju. Savršeni su za povezivanje na spremnik, koji može biti postavljen dalje od školjke.

MasterFlush 7100 serija dobila je 2013. IBEX nagradu za inovaciju, od Sail magazina 2014. Pittman nagradu za inovaciju i bila je nominirana 2013. za DAME Design nagradu.

Proizvodi