„Pionir u dizajnu i izradi desalinizatora posvećenih nautičkom svijetu.“

S iskustvom više od 35 godina u industriji, Dessalator je lider i pionir u dizajnu i izradi desalinizatora posvećenih nautičkom svijetu. U ranim osamdesetima osnivač Dessalator-a, gospodin Patrick Wagner, osmislio je prvi svjetski 12 V i 24V desalinizator koji je bio u stanju proizvoditi tada znatnu količinu od 30 litara pitke vode po satu. To je bio apsolutna tehnička revolucija koja je omogućila brodovlasnicima samodostatnost. Samo nekoliko godina kasnije Dessalator je izumio svoj patentirani DUO desalinizator sa dva motora koji radi na AC i DC izvor.

bloc-mot-d90-cad-vertOd trenutka kad je kompanija osnovana središnja vrijednost je bila INOVACIJA.
Dessalator danas nudi kompletan raspon desalinizatora počevši sa 30 do 2000L/H i oni su prvi izbor kako brodograditelja tako i samih vlasnika brodova.

Dessalator desalinizatori su prepoznati i nagrađivani za svoju jednostavnost prilikom korištenja,učinkovitosti,izdržljivosti u raznim uvjetima,mogućnosti servisiranja i izvrsnoj kvaliteti izrade.

Snaga Dessalatora leži u dugogodišnjem iskustva u svim aspektima obrnute osmoze i uskoj suradnji s velikim brodogradilištima tijekom godina u određenoj primjeni desalinizatora za brodove. Na temelju toga iskustva i povratnih informacija korisnika Dessalator istinski vjeruje u svoje principe projektiranja.

Više o desalinizatorima