Eskimo Cup termoelektrični držač čaše/boce

Eskimo Cup od Dometica je mini hladnjak i držač čaša/boca koji se može ugraditi na bilo kojem prikladnom mjestu kako bi piće bilo rashlađeno kao u frižideru (rezultati hlađenja ovise o vanjskim uvjetima).

Eskimo Cup čini Vaš posljednji gutljaj iz boce/čaše čak i hladnijim od prvoga. Omogućuje nautičarima da čuvaju limenku, bocu ili neko drugo piće odgovarajuće veličine hladnima čak i u najtoplijim danima – nešto što uobičajen držač čaša ili limenki ne može postići. Jednostavno stavite svoje piće u Eskimo Cup između gutljaja i uživajte u osvježenju po ljetnim vrućinama.

Dizajnirano za plovila, sa svojim čvrstim, otvorenim cilindrom, može se ugraditi u bilo koji postojeći standardni prostor za držanje boce/čaše (102 mm) i dovoljno je velik da stane boca vode ili pića (591 ml) bilo da je riječ o boci piva ili limenci. Donji umetak u držaču je pod posebnim kutom kako bi boce i limenke bile u konstantnom fizičkom doticaju s bočnim elementom hlađenja.

Otvori opis

wae_mf-5m-230_a006WAECO MyFridge serija nudi 3 prostorno štedljiva rješenja za hlađenje. Dvije kompaktne jedinice, MyFridge MF 05M i MF 1M zauzimaju vrlo malo prostora. Mlijeko se puni u staklenke, kapaciteta od 0,5 ili 1,0L, koje se mogu prati u perilicama posuđa. Moguće je sniziti temperaturu do 22°C ispod vanjske temperature, temperatura je ograničena do +1°C. Mini hladnjak MyFridge MF 05M uzima mlijeko izravno iz boce ili tetrapaka. Unutra mogu biti stavljena dva 1,0-litrena tetrapaka. Opremljeni ventilatorom visokih performansi, termoelektrični MyFridge hladnjaci za mlijeko prikladni su za kontinuirani rad. Što više, ukras su u Vašem domu ili kuhinji. Njihov elegantan srebrni dizajn, uklapa se s uobičajenim kuhinjskim/uredskim aparatima za kavu

Hladnjaci za piće – Hlađenje i posluživanje u stilu

Dizajnirani za potpuno zadovoljstvo gosta i pažljivih domaćina, kompaktni WAECO MyFridge MF 1W hladnjak za bocu/butelju i MyFridge MF 6W hladnjak za piće su must-have za svakog entuzijasta u pružanju vrhunske usluge.

Oba uređaja su tiha tokom rada, zahvaljujući dokazanoj termo-električnoj tehnologiji od Dometica. Temperatura hlađenja je kontinuirana varijabilna, digitalni zaslon prikazuje pohranjenu i trenutnu temperaturu. Kako niti jedan kabel ne bi narušavao izgled svečano postavljenog stola, moderan hladnjak za vino MF 1W može raditi i bežično. Kada se koriste uobičajeno dostupne baterije, tada nudi do 3 sata hlađenja, neovisno o mrežnom napajanju. Hladnjak za piće MyFridge MF 6W privlači na prvi pogled smješten na pultu/šanku sa svojim ukrasnim staklenim vratima. Može biti pohranjeno do 6 boca u kabinetu, koji dolazi s jednostavnim za korištenje kontrolnim tipkama, izmjenjivim policama i unutarnjim svjetlom.

Hladnjaci za mlijeko kao idealna nadopuna Vašem aparatu za kavu

Cappuccino, Caffè Latte, Latte Macchiato ili samo šalica kave – aparati za kavu pružaju napitak na dodir gumba. Mogu se pronaći u raznim barovima, restoranima, ali i u brojnim domovima i uredima. Praktični, cjenovno prihvatljivi hladnjaci za mlijeko su dostupni od specijaliziranog proizvođača hladnjaka – Dometic WAECO.

Proizvodi

 • Ugradbeni hladnjak za piće

  Kat. Broj: 9105330063
  Snaga: približno 35 W
  Raspon temperature: do 28°C ispod temperature okoline

 • Hladnak kompaktnog dizajna za kuću ili ured

  Kat. Broj: 9103500527
  Kapacitet: 0.5 L
  Raspon temperature: do 22°C ispod temperature okoline
  Napon: 100 – 240 V AC
  Snaga: max. 20 W

 • Hladnak kompaktnog dizajna za kuću ili ured

  Kat. Broj: 9103500526
  Kapacitet: 1 L
  Raspon temperature: do 22°C ispod temperature okoline
  Napon: 100 – 240 V AC
  Snaga: max. 20 W

 • Termo-električni rashlađivač boca, za rad na struju, baterije ili 12 V utičnicu

  Kat. Broj: 9105301557
  Kapacitet: 1 boca (90 mm u promjeru)
  Napon: 100 – 240 V AC, 12 V DC
  Snaga: približno 33 W

 • Termo-električni mini hladnjak za mlijeko

  Kat. Broj: 9105301561
  Raspon temperature: do 20°C ispod temperature okoline
  Napon: 230 V AC, 12 V DC
  Snaga: max. 33 W