Čvrste karakteristike, inovativna tehnologija i iznimno snažno, a opet učinkovito hlađenje

Neviđeno na tržištu prijenosnih hladnjaka: duboko zamrzavanje do temperature od -22°C, bilo kad i bilo gdje u svijetu, uz uštedu energije s vrhunskim ocjenama u energetskoj učinkovitosti razreda A++. Nova era prijenosnih hladnjaka započinje CFX serijom. Zahvaljujući posebno razvijenom kompresoru visoke učinkovitosti i dodatnoj izolaciji, ovi hladnjaci su u stanju smanjiti potrošnju energije i do 35% u odnosu na prijašnje modele.

Sa novom CoolFreeze CFX serijom, Dometic još jednom dokazuje da je specijalist u području prijenosnih hladnjaka.

Otvori opis

Opremljeni sa svjetski poznatom Dometic značajkom, CoolFreeze CFX hladnjaci rade na naponu od 12/24V do 240V. Moderna serija hladnjaka ima brojne detalje i mogućnosti koje će ispuniti srca profesionalaca: 3-fazna zaštita baterije koja osigurava da je motor uvijek spreman za pokretanje, elektronički termostat s digitalnim očitanjem temperature čuva hranu i piće hladnima uz varijaciju od +/- 1 stupanj, USB ulaz koji se može se koristiti za punjenje malih uređaja, a kao dodatna opcija nudi se digitalni termometar sa očitanjem temperature na daljinu prikazujući pouzdane informacije o temperaturi u unutrašnjosti hladnjaka.

Štedljiva LED rasvjeta pridonosi povoljnom ukupnom energetskom balansu i lijepo osvjetljava unutrašnjost. Još jedan praktičan dodatak jest odjeljak za “svježu hranu” koji drži osjetljive namirnice kao što je voće iznad točke zamrzavanja. “Najhladniji” prijenosni kompresorski hladnjaci dostupni su u šest različitih veličina – kapaciteta od 28, 35, 40, 50, 65 i 95 L.

Dometic CFX serija nudi izuzetnu energetsku učinkovitost, kao i učinkovitost u hlađenju. Dostupni su u rasponu od 28L do 95L, velikodušnih unutrašnjih kapaciteta.

U CFX seriji hladnjaka nalazi se VMSO2 tehnologija (eng. Variable Motor Speed Optimisation). VMSO osigurava optimalnu brzinu kompresora ovisno o postavljenoj temperaturi. Prvotno uključen u WAECO CF seriji, nadograđeni VMSO2 daje još mekši start kompresora omogućavajući hladnjaku/zamrzivaču brži doseg zadane temperature i efektivnije održavanje iste. Također se time štede komponente hladnjaka.

Zbog svoje niske potrošnje, Dometic CFX je savršen izbor za solarni rad, te sa ugrađenom 3-faznom zaštitom baterije, CFX serija je također idealan izbor za vozila s jednom baterijom. Dakle, bez obzira da li hladnjake koristite prilikom kampiranja, ribolova, plovidbe ili na odmoru, s CFX-om možete bezbrižno otići bilo gdje.

Posebna CFX elektronika

CFX serija opremljena je s posebnom elektronikom koja lagano pokreće kompresor uz uštedu energije. Ako se ne postigne programirana temperatura u kratkom vremenskom periodu ili je namještena temperatura ispod -12°C, tada se automatski uključuje turbo hlađenje koje povećava brzinu kompresora. Čim se postigne zadana temperatura, CFX elektronika se prebacuje natrag u stanje mirovanja odnosno uštede energije.

  • Inteligentno, turbo hlađenje
  • 3 – fazna zaštita baterije, namještanje pomoću digitalnog monitora/displeja
  • 4 – znamenkasti digitalni prikaz (Celzijus/Fahrenheit)
  • Može se postaviti bilo koja temperatura
  • Stanje rada i prikaz pogreške
  • Funkcija memoriranja, za namještanje postavki

Proizvodi