Kada je bitan kapacitet i cijena

Veliki kapacitet od 40 litara i duboko smrzavanje do -15 °C pri nevjerojatno niskoj cijeni! Nova, hibridna verzija ovog sada već provjereno dobrog hladnjaka odlikuje se još većom svestranošću. Uz kompresor, integrirana je i termo-električna jedinica koja omogućuje da se hladnjak koristi i na 12 voltni napon.

Otvori opis

coolfun-ck40d-hybrid-front-front-person-carrySnažno hlađenje, univerzalna primjena

Novi Dometic CoolFun CK 40D Hybrid objedinjuje najbolje od oba svijeta: kombinira prednosti termo-električnog i kompresorskog hladnjaka kako opskrba hranom u pokretu uvijek bila osigurana. Inovativni prijenosni hladnjak osigurava pouzdano duboko zamrzavanje, kao i standardno hlađenje na brodu.

CoolFun CK 40D Hybrid je opremljen kompresorom visokih performansi koji radi na 230 volti i termo-električnom rashladnom jedinicom za spajanje na 12 voltni napon baterije. Time se omogućuje rashlađivanje do 20 ° C ispod temperature okoline. Unaprijed ohlađene namirnice ostaju svježe tijekom putovanja.

U kompresorskom načinu rada, za hlađenje i duboko zamrzavanje do -15 ° C hibridni hladnjak crpi energiju iz 230 voltne struje. To ga čini idealnim pratiocom na zabavama u vrtu, terasi ili vikendici. Uz kapacitet od 38 litara, bez problema pohrani standardne boce od 2 litre u uspravnom položaju i još uvijek je pogodan za transport, zahvaljujući praktičnim udubljenim metalnim ručkama na bočnim stranama samog kučišta.

Proizvodi

 • Kompresorski hladnjak i zamrzivač visokih performansi za rad na 230 V AC

  Kat. Broj: 9105303388
  Kapacitet: približno 38 L
  Raspon temperature: +10°C do -15°C
  Napon: 230 V AC

 • Hibrid kompresorskog i termo – električnog hladnjaka

  Kat. Broj: 9105305900
  Kapacitet: približno 38 L
  Raspon temperature: DC: do 20°C ispod vanjske temperature, AC: +10°C do -15°C
  Napon: DC: 12 V AC: 230 V