Proizvodi

 • VRLA tehnologija znači “Valve Regulated Lead Acid”, što znači da su ovo zatvorene/zapečaćene baterije. Plin će ispariti kroz sigurnosne ventile samo u slučaju prekomjernog punjenja ili kvara članka .VRLA baterije nemaju potrebe za održavanjem tijekom vijeka trajanja.AGM baterijama elektrolit je apsorbiran u staklenim vlaknima.

 • VRLA tehnologija znači “Valve Regulated Lead Acid”, što znači da su ovo zatvorene/zapečaćene baterije. Plin će ispariti kroz sigurnosne ventile samo u slučaju prekomjernog punjenja ili kvara članka. VRLA baterije nemaju potrebe za održavanjem tijekom vijeka trajanja.Kod GEL baterija elektrolit je u obliku gela.

 • Litij-željezo-fosfat (LiFePO4 ili LFP) je najsigurniji od Li-Ion baterija . Nominalni napon LFP članka je 3,2V (olovo-kiselina: 2V / ćeliji). 12,8V LFP baterija stoga se sastoji od 4 članka spojenim u seriju; a 25,6V baterija se sastoji od 8 članka povezanih u seriji

 • Litij baterije 24V

  Besplatno!

  Tržište za sustave baterija se razvija vrlo brzo. Postoji rastuća potražnja za učinkovitim baterijama s velikom gustoćom energije. Victron Energije ima odgovarajući odgovor na ovaj zahtjev u Victron Litij-ionskim baterijskim sustavima. To su baterije s naprednim upravljačkim i sigurnosnim sustavom; tzv Baterijski sustav za upravljanje (BMS). BMS kontrolira punjenje i pražnjenje, odmah poduzima mjere kada određene (kritične) vrijednosti su premašene i štiti efikasan prijenos energije.

 • Dugi životni vijek baterija sa tubularnim elektrodama.

 • Peak Power Pack je potpuna zamjena za teške olovno- kiselinske baterije u primjenama gdje su potrebe za jakom strujom u kratkom periodu. Budući da je u prvom redu namjenjen za kampere, opremljen je sa ugrađenim punjačem koji omogućava punjenje u automobilu tijekom putovanja.

 • Novo!

  Prijenosna baterija PLB40 težine 7,5 kg sa pomičnom ručkom, velikog kapaciteta idealna je za sve koji vrijeme provode izvan dosega električne energije.

  Cijena na upit

 • Dizajnirane za telekomunikacijske aplikacije; dimenzijama izvrsno štedi prostor, za aplikacije u vozilima i plovilima.