Novi raspon Centaur punjača za baterije iz Victron energy su dizajnirani da budu „pravi“ svjetski proizvod. Univerzalnia usklađenosti i ulazno / izlazne specifikacije su temeljne karakteristike novog raspona od etabliranog nizozemskog proizvođača. Dizajniran da zadovolji zahtjeve CE za Europu i UL za Sjedinjene Države, Centaur raspon modela ima opseg ulaznog napona 90-265VAC 50 / 60Hz što znači da se može koristiti bilo gdje u svijetu.

Otvori opis

cch012020000-300dpi-insidePresudno, a za razliku od drugih proizvoda koje koriste univerzalni ulaz, Centaur punjači će zadržati punu izlaznu snagu unutar cjelokupno navedenog raspona. Centaur modeli će također raditi na 90-400VDC ulaznom naponu, što ga čini idealnim za DC-DC punjenje u Diesel električnim sustavima. Ostale značajke uključuju potpuno automatsko tri stupanjsko punjenje, karakteristiku koja osigurava da su baterije u potpunosti napunjene svaki put i tri izolirana izlaza za multi baterijske konfiguracije tako da odgovaraju većini tipičnih instalacija.

Raspon se proteže na 12V i 24V modele od 16A do 100A. Činjenica da je isti proizvod pogodan za bilo koji brod, bez obzira na tržište ili gdje će brod biti , velika je prednost za brodograditelje i vlasnike plovila u jednakoj mjeri. Svjesni osjetljivosti cijene na konkurentnom tržištu, jedinstveni raspon modela za sva tržišta znači i prihvatljivije troškove. Bez ugrožavanja kvalitete marke Victron energy raspon je sveobuhvatan, konkurentan i kompatibilan bilo gdje u svijetu gdje bi se mogao koristiti.