Samostojeće alkoholna kuhala

Dometic je redizajnirao dva samostojeća alkoholna kuhala u retro stilu, dajući im zaobljene kutove i dodajući praktičnu ručku na prednjoj strani za lakše i jednostavnije prenošenje jednom rukom. Zadržali smo duže vrijeme sagorijevanja, visoke performanse kuhanja i iznimno kompaktan dizajn. Zatvorena posuda s alkoholom je jednostavna za uporabu i punjenje. Mogu se trajno ugraditi u kuhinju ili smočnicu, ali se također mogu koristiti kao samostojeće jedinice na palubi. Za one kojima je potrebno, lako se može dodati ? dostupno kao dodatna oprema.

Otvori opis

origo_oneUgradbeni štednjaci na alkohol

Ako želite da kuhanje ima svoje stalno mjesto na brodu, tada preporučamo DOMETIC štednjake za trajnu ugradnju. Naša četiri modela od nehrđajućeg čelika su opremljeni s jednim ili dva plamenika, snage od 2000 W svaki. Posebna pažnja na detalje, kao što su odvojivi držač za posude i zaobljeni kutovi, što čini čišćenje brzim i jednostavnim. Možete upotpuniti svoj štednjak dodatnom opremom kao što su držači za posude, daske za rezanje i po mjeri rađeni stakleni poklopac.

Kombinacija alkoholno/električnih štednjaka

Kuhanje na moru sa svim potrebnim komforom i slobodom: ovi ugradbeni alkoholni štednjaci posjeduju dodatnu 230 V grijačku zavojnicu za svaki plamenik, tako da se lako mogu pretvoriti u električni štednjak, npr. za vrijeme boravka u marini. Četiri modela se temelje na A – seriji štednjaka. Imaju iste značajke i funkcije , te isti slim – line dizajn za uštedu prostora prilikom ugradnje. Dodatna oprema: stakleni poklopac po mjeri i držači za posude.

Kategorije proizvoda