Proizvodi

 • Kompaktne jedinice sa ventilatorima velike brzine
  AT-HV serija air handlera za marine HVAC rashladne sisteme isporučuje zrak pomoću ventilatora velike brzine.AT-HV serija zamjenjuje Flex-Duct i Draw-Through serije i dolazi sa brojnim poboljšanjima i opcija u odnosu na starije modele.

 • Kompletno redizajniran zajednostavnu instalaciju i poboljšanih performansi,Gold Seria air handlers je primila nagradu 2012god na International Exhibition and Conference(IBEX) za brojne inovacije, uključujući i BreatheEasy pročistivač zraka. AU-DC modeli dolaze sa ultra-tihim WhisperCool DC ventilatorima dovoljno snažnim da prevladaju visoko tlačne dovode zraka.

 • Kompletno redizajniran zajednostavnu instalaciju i poboljšanih performansi,Gold Seria air handlers je primila nagradu 2012god na International Exhibition and Conference(IBEX) za brojne inovacije,uključujući i BreatheEasy pročistivač zraka.

 • CHCG kompaktna serija modularnih chillera je idealna za velike brodove(15-20m).dostupni u veličinama od 16 000 i 20 000BTU.CHCG koristi cirkuliranu vodu u zatvorenoj petlji umjesto bakrenih cijevi .Inovativni,kompaktni CHCG je dizajniran da omogući različite idividualne module da se slože i isporuče točan kapacitet za različite aplikacije.

 • MCGX modularni chilleri koriste kondezatore od titana što uvelike povečava izdržljivost i vijek trajanja.Na titan ne utječe kombinacija mora,teških uvjeta na moru i agresivnih kiselina koje se koriste za rutinska čiščenja i održavanja cijevi.Vijek trajanja titana je uvelike produljen u odnosu na cijevi od kupronikla koje neizbježno stradavaju od korozije i erozije u teškim morskim uvjetima.

 • Nova serija MTCGX modularnih chilera omigućavaju fleksibilnost,pouzdanost i maksimalnu izvedbu,te pristupačnost prilikom servisa i održavanja.Idealna su zamjena za MTC R-407C jedinice.

 • MTDX chileri su dizajnirani da omoguće fleksibilnu instalaciju,pouzdanost,maksimalnu izvedbu i jednostavan pristup za servis i održevanje.

 • TWCX je visokoučinkovit i cjenovno temperaturna jedinica.Reverzibilna TWCX serija hladi i grije i dostupna je u veličinama od 24 000 do 72 000BTU. Jedinice se mogu slagati da tvore sisteme većeg kapaciteta ukoliko je potrebno.

 • Maksimizirajte učinkovitost chillera i reducirajte električne fluktuacije sa inovativnim Variable Capacity Chiller(VARC).Pri punoj brzini,VARC isporučuje maksimalni kapacitet hlađenja ili grijanja.Također ima mogućnost moduliranja brzine da se isporuči točno zahtjevani kapacitet.