Dometic CFX3 serija prijenosnih kompresorskih hladnjaka posljednja je i ujedno najimpresivnija serija prijenosnih hladnjaka koju je Dometic brand proizveo i ponudio svojim vjernim kupcima. Navedena premium serija sastoji se od 7 modela koji uključuju modele CFX3 35, 45 55, 55IM, 75 DZ, 95 DZ te 100 tako da će se za svakog pronaći ponešto.

Posebno bi istaknuli prvi prijenosni kompresorski hladnjak sa integriranim odjeljkom za led tako da u svakom trenutku možete posegnuti za ledom i osigurati si hladno piće čak i za vrijeme najvećih vrućina. Isto tako, serija sadržava dva modela s odvojenim komorama tako da si ovisno o vlastitim potrebama možete prilagoditi različite temperature u različitim komorama.

S Dometic CFX3 serijom prijenosnih hladnjaka imate potpuni doživljaj i slobodu na putovanjima kao nikada do sada. Na kopnu ili  moru, na obiteljskom ili adrenalinskom putovanju navedena serija hladnjaka će osigurati da vaše avanture prati svježiija i sigurnija hrana i piće, manje otpada i ukupno bolji doživljaj koji će Vam dati snagu da uživate u trenutku i osigurate si uspomene koja će Vam ostati za cijeli život.

Koristeći najnapredniju tehnologiju do sada, Dometic CFX3 serija prijenosnih kompresorskih hladnjaka ima mogućnost zamrzavanja do čak -22 °C dok koristi manje snage od primjerice 60 W žarulje.

Mogućnost spajanja na 230V mrežu, odnosno 12/24V daje Vam dodatnu mogućnost da hladnjak na kućnoj mreži ohladite do željene temperature, te ga tako već ohlađenog spojite na utičnicu u svom vozilu te se bezbrižno vozite do željene lokacije. Opustite se jer uz aktivno praćenje napajanja same baterije i 3-stupanjsku zaštitu od pražnjena iste možete biti sigurni da Vas CFX3 serija kompresorskih prijenosnih hladnjaka nikada neće ostaviti na cjedilu.

Dodatna ulaganja u razvoj i tehhologiju jedan su od temeljnih postulata kojim se Dometic kao brand vodi u svom poslovanju i prezentiranju vlastitih proizvoda. Rezultat navedenog je predstavljena CFX3 serija prijenosnih kompresorskih hladnjaka.

Vezano za konstrukciju i izgled samog hladnjaka u potpunosti je prilagođen potrebama prosječnih korisnika. Čvrsta konstrukcija hladnjaka dodatno je ojačana ExoFrame okvirom, te šarke od nehrđajućeg čelika i aluminijske ručke osiguravaju sigurnost i udobnost pri svakodnevnom korištenju navedenog prijenosnog hladnjaka Dometic CFX3 serije.

Kako bi što jednostavnije i praktičnije mogli upravljati i pratiti performanse navedenog hladnjaka dostupan Vam je visokorezolutni zaslon s  kontrolama osjetljivim na dodir. Mobilna aplikacija dostupna za pametne mobilne uređaje, te mogućnost spajanja putem Wi-Fi i bluetooth konekcije dodatno osigurava  da upravljanje Dometic CFX3 serijom prijenosnih kompresorskih hladnjaka ne može biti jednostavnije.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se s punim povjerenjem.

Frigomarine tim