Štedljivi, lagani, svestrani

Mobilnost, radne performanse i praktičnost – glavne su odlike TCX serije Dometic prijenosnih termo- električnih hladnjaka. Posljednja dostignuća koja se primjenjuju u termo-električnoj tehnologiji dio su svakog Dometic-ovog prijenosnog termo-električnog hladnjaka što za posljedicu ima izvanredne rezultate hlađenja, a to je da snižava temperaturu i do 30 oC u odnosu na okolnu vrijednost. Dodajte tome sve korisne značajke i dodatne funkcije kao što su: rad na 12/24V DC te 230V AC kao standard, te zasebna regulacija temperature s digitalnim LED zaslonom i funkcijom memoriranja zadanih postavki navedeni termo-električni hladnjaci odličan su izbor za kupnju. Također, jednostavnim pritiskom gumba navedeni hladnjaci (+1 oC  do 15 oC) se mogu pretvoriti u kutije za grijanje (+50 oC  do +65 oC). Ukratko, Dometic TropiCool TCX serija prijenosnih hladnjaka jamči komfornost uz jednostavan sistem termo-električnog hlađenja.

Zahvaljujući efikasnosti i maloj težini, Dometic termo-električni prijenosni hladnjaci TCX serije su posebno lagani i pogodni za nošenje i transport. Njihov zapanjujući kapacitet hlađenja do 30 oC  u odnosu na okolnu temperaturu više je nego dovoljan za različite namjene – uključujući duža putovanja automobilom, kampiranje, te piknik u prirodi. Termo-električni hladnjaci uz sve navedeno, dodatno su opremeljeni dijelovima (poput kotača) koji Vam omogućuje lagano prenošenje i transport s jednog mjesta na drugo bez ikakvih problema. Ekonomičnost i pouzdanost  kao glavna odlika te mogućnost hlađenja i grijanja; termo-električna energija pravi je izbor za prijenosne hladnjaka manjih i srednjih veličina.

Posebna TC elektronika sa soft-touch upravljačkim panelom

Prijenosni Dometic termo-električni hladnjaci TCX serije pružaju hlađenje do 30 oC u odnosu na okolnu temperaturu, te imaju mogućnost zagrijavanja do +65 oC. Korištenjem upravljačkog soft-touch panela, može se namijestiti željena temperatura i to na sedam razina:

  • Od +1 oC do 15 oC u mode hlađenju, odnosno +50 oC  do 65 oC u mode grijanja

Funkcija memoriranja je dostupna, te sprema zadnje postavljenje zadane parametre.

U nastavku možete pronaći 6 ključnih prednosti Dometic TCX serije termo-električnih prijenosnih hladnjaka u odnosu na slične proizvode koji možete pronaći u istom cjenovnom rangu na tržištu:

  • Snižavaju temperaturu do 30 oC u odnosu na okolnu temperaturu
  • Mogućnost grijanja do +65 oC
  • 7 faza podešavanja temperature hlađenja i grijanja
  • LED zaslon temperature
  • Funkcija memoriranja prema posljednje postavljenim parametrima
  • Membrana tipkovnice koja štiti elektroniku od prašine i vlage

Inteligentan sistem uštede energije

Dometic TCX serija prijenosnih termoelektričnih hladnjaka je serija koja se odlikuje velikom uštedom potrošene el. energije. Čim je uključeno napajanje, hlade punim kapacitetom sve dok ne dosegnu željenu temperaturu, te kada je to postignuto automatski se prebace u mode za uštedu energije. U ovom načinu rada Peltier element crpi vrlo malo energije. Nastanak izolacijskog mosta koji sprečava prelazak topline u pretinac za hlađenje dio je inteligentnog sistema u svrhu uštede energije bez utjecaja na efikasnost samog hladnjaka. Kako bi Vam bilo što jasnije navedimo da uobičajeni hladnjak radom na 12V troši između 4 i 4.5 Ah/h kako bi dosegnuo temperaturu interijera od +5 oC pri temperaturi okoline +25 oC; dok Dometic TCX-21 prijenosni termo-elekrični hladnjak to isto postiže uz potrošnju samo 2.1 Ah/h.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se s punim povjerenjem.

Frigomarine tim